[Ücretsiz]Grafik, Medya ve Aı Araçlarını Tek Çatıda Topladığım Projem:Kollatehub

kollate

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar,
İçerik üreticileri, grafikerler ve çevirmenler için günlük işleri hızlandıracak 24 farklı aracı tek bir çatı altında topladığım https://kollatehub.com projesini canlıya aldım.

Öne çıkan bazı ücretsiz araçlar:

• AI Arka Plan Silici (Fotoğrafın etrafında beyazlık bırakmadan temiz kesim)
  • Manga & Manhwa Otomatik Balon Temizleme ve Çeviri Stüdyosu
  • Fotoğraftan Canlı Metinli GIF Oluşturucu
  • 4K Görsel Netleştirme ve Format Dönüştürücüler
  • Vokal / Enstrüman Ayırıcı
Sistemi test edip eksik gördüğünüz veya eklenmesini istediğiniz özellikleri belirtirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar!

Bakalımm donanımarşivi foruma ismini bırakıcak bir sitemi olucak yoksa adaya veda eden mi

Umarım adını bırakan bir site olur :) daha tamamlanmadı çok eksiği var ama elimden geleni yapacağım

Önemli olan kararlılık dostum, başarıların daim olsun.İnsanlara faydalıysa allah senden razı olsun

Sitenin ismini phub dan ilham almışsınız galiba hocam onun dışında iyi fikir bence geleceği var ancak sitenin ismini daha basit globale uygun bir şey yapın

Merhaba arkadaşlar,
İçerik üreticileri, grafikerler ve çevirmenler için günlük işleri hızlandıracak 24 farklı aracı tek bir çatı altında topladığım https://kollatehub.com projesini canlıya aldım.

Öne çıkan bazı ücretsiz araçlar:

• AI Arka Plan Silici (Fotoğrafın etrafında beyazlık bırakmadan temiz kesim)
  • Manga & Manhwa Otomatik Balon Temizleme ve Çeviri Stüdyosu
  • Fotoğraftan Canlı Metinli GIF Oluşturucu
  • 4K Görsel Netleştirme ve Format Dönüştürücüler
  • Vokal / Enstrüman Ayırıcı
Sistemi test edip eksik gördüğünüz veya eklenmesini istediğiniz özellikleri belirtirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar!
Thumbnail olursa tadından yenmez.

Sitenin ismini phub dan ilham almışsınız galiba hocam onun dışında iyi fikir bence geleceği var ancak sitenin ismini daha basit globale uygun bir şey yapın
Belkide böyle akılda kalmak için yapmışımdır kim bilir 😋
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim kesinlikle ekleyeceğim gün bitmeden : )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thumbnail olursa tadından yenmez.
sitede şuanda güncel olarak ekledim isterseniz deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,729
Üyeler
204,242
Son üye
Kenpache