Yardım Numara Taşıma Fırsat Paketleri

uribiru

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba, mevcutta turkcell kullanıyorum ve şu anda faturasızım faturalı paketlere baktığımda fiyatların epey pahalı olduğunu görüyorum türk telekomda ki numara taşıma fırsatlarına baktığımda fiyatlar yine hemen hemen aynı seviyede acaba belli bir dönemde mi oluyor bu indirimler yoksa 5g geldiğinden beri fiyatlar numara taşısan da yeni hat alsan da kazık mı ?

Merhaba, mevcutta turkcell kullanıyorum ve şu anda faturasızım faturalı paketlere baktığımda fiyatların epey pahalı olduğunu görüyorum türk telekomda ki numara taşıma fırsatlarına baktığımda fiyatlar yine hemen hemen aynı seviyede acaba belli bir dönemde mi oluyor bu indirimler yoksa 5g geldiğinden beri fiyatlar numara taşısan da yeni hat alsan da kazık mı ?
Vodafone faturasızda 200TL 30GB var şuan 6 ay sabit fiyatla alma garantili olarak. Faturalı tarifeler bu aralar kazık, geçen sene çok indirim vardı bu sene pek yapmadılar olur mu onu da bilmiyoruz.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-tarife-karsilastirma sitesinden güncel operatörlerin paketleri ve fiyatları karşılaştırarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

şahsen ben turkcell de 15 Gb pakete döneminde 600 vermemek için yine turkcellde yeni hat açtırıp 60Gb lik paketi 500Tl ye almıştım ki hala aynı paketi kullanıyorum

https://www.turkiye.gov.tr/btk-tarife-karsilastirma sitesinden güncel operatörlerin paketleri ve fiyatları karşılaştırarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

şahsen ben turkcell de 15 Gb pakete döneminde 600 vermemek için yine turkcellde yeni hat açtırıp 60Gb lik paketi 500Tl ye almıştım ki hala aynı paketi kullanıyorum
bilgi için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

turkcellden 20gb 500tl tutarında ki paketi aldım, farklı operatörler tarafında daha avantajlı bir paket bulamadım, aldığım paket belirli şartlar (farklı operatörü arama, belirli sayıda kullanım vb...) içerdiğinden olsa gerek yeni gelen tarifelerinden daha ucuz idi bilmem yanlış mı yaptım

Son düzenleme:
ben hayatımda ilk defa faturasıza geçtim normalde ödeyeceğimden çok daha düşük ödüyorum 4 ay boyunca

Geri