Çözüldü✓ Sisteme Trojjan mı Girdi

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Beyler ETS lt adlı siteden mod yüklerken(normalde hep yaptığımız şey) bana insan doğrulaması adı altında bir tuş kombinasyonu yaptırdı ve bende o akşam yorgunluğu ve ile gittim o kombinasyonu yaptım☺️. Ardından CMD menüsüne altta fotoğrafını koyduğum şeyi yazdı ve ona rağmen ben hızlı bir şekilde onayladım . Ardından Windows defender virüs taraması girdi ve ekranda böyle bir uygulama bulunamadı yazısı çıktı. Tedirgin oldum size danışayım dedim.

Ekler

• 1000012317.webp
    1000012317.webp
    36.3 KB · Hit: 46
Yapay zekaya sordum ve bu bir domain sitesiymiş galiba. Yani Windows defender ın anında devreye girmesi sistemi kurtardı mı arkadaşlar ona göre bir format atıcam. Ama çok dosyam ve oyunum var gerçekten beni zorlar.

format at kardom direkt olarak ya da güvenli modda mwlaware taraması yap bi yandan da mrt aç ama bulacağını sanmam virüs olarak kardom net format lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapay zekaya sordum ve bu bir domain sitesiymiş galiba. Yani Windows defender ın anında devreye girmesi sistemi kurtardı mı arkadaşlar ona göre bir format atıcam. Ama çok dosyam ve oyunum var gerçekten beni zorlar.
kardom mrt ve malware taraması yap 1-2 gün kullan eğer sıkıntı yoksa devam et baktın arka planda kullanım artıyor bişi oluyor format at kardom

format at kardom direkt olarak ya da güvenli modda mwlaware taraması yap bi yandan da mrt aç ama bulacağını sanmam virüs olarak kardom net format lazım

kardom mrt ve malware taraması yap 1-2 gün kullan eğer sıkıntı yoksa devam et baktın arka planda kullanım artıyor bişi oluyor format at kardom
Hocam ücretsiz antivirüs varmı Kaspersky falan hep paralı

Direkt formatla. Uğraşma bile. Bütün üyeliklerinin şifresini değiştir formattan sonra. Ayrıca olmayan hesaplarda ikili doğrulama aç.

Hocam valla sistem hızında hiçbir sorun yok 2 kere hızlı tarama 1 kere çevrimdışı tarama yaptım Microsoft defender üzerinden

Ayrıca Kaspersky indirip onunla da 2 sefer tarama yaptım bişey çıkmadı.

Ayrıca mrt de yaptım 4 milyon dosya aradı virüs çıkmadı bende 1 saati geçince iptal tuşuna basmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,413
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri