Yardım Kışlık Bot Önerisi Lazım ?

zaten baktım şöyle bi sitesine en pahalı 2 çeşit bot var birisi 2750 diğeri 3350 daha pahalısını göremedim
10 bine bile var siz tam bakamamışsınız
şunu önerebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

salomon ne ara boykot oldu ya hangi başlıktan dolayı?
yahudi markası direkt ismi bile yahudi ismi salomon

jacops
ariel
ralph lauren
levıs... daha çok sayarım

en pahalı bu attığını gördüm kar botu kategorisinde
kar botu diye bi kategori yok ki hocam günlükte kullanabilirsin

10 bine bile var siz tam bakamamışsınız
şunu önerebilirim

yahudi markası direkt ismi bile yahudi ismi salomon
kjahsdgfkjashfgjkas dostum kendine gel salomon fransa'nın alplerinde doğan bir outdoor markası... ne yahudisi????
şirketin kurucusunun adı "francois salomon"
adamın adı fransız demek zaten, marka ismi de soyadı

jacops
ariel
ralph lauren
levıs... daha çok sayarım

kar botu diye bi kategori yok ki hocam günlükte kullanabilirsin
bu attığınız linkteki bot aşırı iyi özelliklere sahip ama tanesi 800 gr mış. decatlona gidip bulursam orda denemek lazım aşırı ağır mı diyer

kjahsdgfkjashfgjkas dostum kendine gel salomon fransa'nın alplerinde doğan bir outdoor markası... ne yahudisi????
salomon sanırım şuan çinlilerdeymiş satın almışlar araştırdımda bi 1997 de adidas satın almış sonra satmış geri en son çinliler almış sanıırm öyle okudum.

salomon'u ibranicedeki "süleyman"ın karşılığı olarak mı baz aldınız direkt bilmiyorum ama markanın boykotla vs bir ilgisi yok.

bu attığınız linkteki bot aşırı iyi özelliklere sahip ama tanesi 800 gr mış. decatlona gidip bulursam orda denemek lazım aşırı ağır mı diyer

salomon sanırım şuan çinlilerdeymiş satın almışlar araştırdımda bi 1997 de adidas satın almış sonra satmış geri en son çinliler almış sanıırm öyle okudum.
dediğin gibi çin devi anta grupta şu an, çoğu outdoor markasını satın alıyorlar zaten. çin malı kıytırık ürünler yerine avrupada ve dünyada değer taşıyan markaları kendi çatıları altında topluyorlar bayadır. marka çok iyidir ama bütçesel anlamda biraz üst seviyede olabilir güvenle alabilirsin bu arada. decathlon vs için de yorumum yok

çatı şirketi anta sport çin merkezi bir şirket sahipleri polonya yahudisi ve uygur türklerinin zorla çalıştırıldığı sincandaki tesislereden pamuk tedarik ediyor anta sports.

evet en yakın decathlona gidip deneyerek tecrih etmeniz daha sağlıklı olur bende gözüme kestirdiklerimi gidip deneyip öyle alıyorum decathlonun kargosu biraz tuzlu çünkü 10 bine bile bişey alsanız kargo veriyosun yine

salomon'u ibranicedeki "süleyman"ın karşılığı olarak mı baz aldınız direkt bilmiyorum ama markanın boykotla vs bir ilgisi yok.

dediğin gibi çin devi anta grupta şu an, çoğu outdoor markasını satın alıyorlar zaten. çin malı kıytırık ürünler yerine avrupada ve dünyada değer taşıyan markaları kendi çatıları altında topluyorlar bayadır. marka çok iyidir ama bütçesel anlamda biraz üst seviyede olabilir güvenle alabilirsin bu arada. decathlon vs için de yorumum yok
salomon fransa'nın alplerinde doğan bir outdoor markası...
diyerek firmanın bile yapmadığı pazarlamayı yapıyorsun. güzel hikaye bütün boykot markaları avrupa ve amerika merkezli zaten israilde doğacak hali yok ya markaların

çatı şirketi anta sport çin merkezi bir şirket sahipleri polonya yahudisi ve uygur türklerinin zorla çalıştırıldığı sincandaki tesislereden pamuk tedarik ediyor anta sports.

evet en yakın decathlona gidip deneyerek tecrih etmeniz daha sağlıklı olur bende gözüme kestirdiklerimi gidip deneyip öyle alıyorum decathlonun kargosu biraz tuzlu çünkü 10 bine bile bişey alsanız kargo veriyosun yine

diyerek firmanın bile yapmadığı pazarlamayı yapıyorsun. güzel hikaye bütün boykot markaları avrupa ve amerika merkezli zaten israilde doğacak hali yok ya markaların
çok komik cümlelerle çok komik yerlere gidiyorsun, twitter'da saçma sapan yerlerde gördüğün kaynağı eksik ve/ya çarpıtılmış bilgilere sadık kalma. internet ile günümüzde neredeyse sonsuz detaylarda bilgi mevcut.

yok salomon yahudi markasıymış da pazarlamasını yapıyormuşum, yok anta'nın sahibi polonya yahudisiymiş de - mutfaktaki personelinden yönetim kurulu üyesine kadar çinli bir firma bu arada git sen doğrusunu araştır ilk önce.

bütün markalar avrupa ve amerika merkezli çünkü kalan bölgeler kendi başına üretim yapıp katma değerle birlikte dünyaya ürün sunabilecek eğitim seviyesi veya politik şartlardan çok uzak, buna vergi modeliyle yönetilen türkiye de dahil.

bugün gittiğin dönercinin kebapçının çorbacının mutfağında, servisinde bile sömürülen memleketlerden insanlar çalışıyor hem de boktan şartlarda, hizmet sektörü afganlardan-suriyelilerden sonra türkmenlerle dolu.

bu iş günün sonunda telefonunu çıkart yeenim diyen dayılara döner, bedavadan insanlara marka yalakası yaftasında da bulunma.

Kardeş iyi güzel anlatmışsında salomon kadar kaliteli boykot olmayan bir marka önerir misin?

Geçen yıl salomon almıştım indirimde, buralarda çok kar olmadığı için baya iyi. Soğuk tutmuyor kaydığına da denk gelmedim. 5K fiyata almıştım tabi uyguna bulunursa alınabilir. 4-5 yıl en az götürür diye bakıyorum

Yds botlara bakabilirsin. Gore-tex iç astarlı olanları var %100 su geçirmez garantisi var. 4-5 yıl önce almıştım halen kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,745
Üyeler
204,515
Son üye
rhinesss
Geri