🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

siyah ve antrasit aldım. eşofmanları nasıl bu markanın kaliteli mi kampanya varken alsam mı
Eşofman ben aldım hocam 2 adet kaliteli dediler alanlar konuda ki kampanya varken tshirt yanında bedavaya geldi kışı çıkarırım bunlarla :)

16 Adet tshirt aldım .d
1790875679825.webp

En ucuz tişörtü sepete ekleyip, oversize olanı hediye seçince 2 tişört 300 liraya geliyor. 1 tanesi normal diğeri oversize.

Beyler 185 80 kg için hangi beden olur yav tam olarak ölçülerimi bilmiyorum da konuda alanlar yardımcı olabilr mi

Beyler 185 80 kg için hangi beden olur yav tam olarak ölçülerimi bilmiyorum da konuda alanlar yardımcı olabilr mi
L al hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz tişörtü sepete ekleyip, oversize olanı hediye seçince 2 tişört 300 liraya geliyor. 1 tanesi normal diğeri oversize.

Evet Regular Fit olandan eklerseniz + Oversize Basic Tshirt ile 369.55TL ediyor.
Reguların kalitesi nasıldır bilmem ama denemek isteyen böyle de alabilir :)

1790885053177.webp

Siz sipariş verdiniz mi iptal edildi mi? Yoksa alınabiliyor mu öyle?

Son düzenleme:
L al hocam

Evet Regular Fit olandan eklerseniz + Oversize Basic Tshirt ile 369.55TL ediyor.

Alıntıyı görüntüle

beyazın kalitesi iyi mi iç gösteriyor mu hocam

beyazın kalitesi iyi mi iç gösteriyor mu hocam
Göstermiyor hocam en iyi kalite siyahta nedenini bende bilmiyorum :) sonra beyaz sonra diğer renkler ama bu sıralamayı hani kötü olarak algılama 50 sayfa konu var zaten kaliteli hepsi merak etme.

L al hocam

Alıntıyı görüntüle

Kalitesi aynı mı hocam regularla oversize'ın?

Göstermiyor hocam en iyi kalite siyahta nedenini bende bilmiyorum :) sonra beyaz sonra diğer renkler ama bu sıralamayı hani kötü olarak algılama 50 sayfa konu var zaten kaliteli hepsi merak etme.
hocam L al demişsinde çekiyormuş ve tam da oversize gibi değil yazmışsın konu başında xl mantıklı değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,044
Üyeler
204,319
Son üye
Simya54
Geri