❌İndirim Bitti! Mad Parfüm Mad W192 Selective 50 Ml Erkek Parfüm 3 Adet Alımda 183 TL

Hocam sanki 300TL olanlar biraz satılmayan kötü kokular gibi aralarında beğenilen bildiğiniz kokular var mı kadın parfümleri de dahil.

Daha önce hiç MAD parfüm deneyimlemedim fakat ucuzda olsa iş görmeyen bir şeye bence para verilmemeli. Bunu alacağıma 600-700TL'ye Kimyager Ahmet, Emregeldi veya Alberto Sego'dan tek 50ML parfüm alırım daha iyidir. Belki tam demlenmemiş olduğundan dolayı kalıcılık ve koku konusunda eleştiriliyordur. Bir parfümü 1-2ay arasinda dinlenirmek şart.

Daha önce hiç MAD parfüm deneyimlemedim fakat ucuzda olsa iş görmeyen bir şeye bence para verilmemeli. Bunu alacağıma 600-700TL'ye Kimyager Ahmet, Emregeldi veya Alberto Sego'dan tek 50ML parfüm alırım daha iyidir. Belki tam demlenmemiş olduğundan dolayı kalıcılık ve koku konusunda eleştiriliyordur. Bir parfümü 1-2ay arasinda dinlenirmek şart.
mad parfümün esans oranı iyi bargello gibi kolonya ayarında değil

3 adet aldım, ayıktığın için teşekkürler:

1790972366866.webp

24 Ağustos 2026' da başka bir sıcak fırsat başlığından görüp de bunları almıştım, beklentimin üzerinde koku kalitesi - kalıcılık - yayılımı vardı.

1790972502316.webp

Elimde bazı orijinal ve muadil parfümler var. Onlarla kıyaslayınca aldığım MAD parfümler ; şu satın aldığım fiyatlara bakınca gayet tatmin edici.

Bu 4 parfümü öneririm, aldım kullanıyorum:

MAD W120 (212 Sexy Men Muadili)
MAD W189 (Hugo Boss Bottled Intense Muadili)
MAD J102 (Jean Paul Gaultier Le Male Muadili)
MAD W126 (Diesel Fuel for Life Homme Muadili)

Bu 3 parfümü gelince test edeceğim:

MAD G101 (Givenchy Pi Muadili)
MAD W111 (Paco Rabanne Black XS Muadili)
MAD R103 (Rochas - Rochas Man Muadili)

@Beratkrkmz @Hardiel @shyNNN @Kaiser361 Siz de aldığınız veya şuanda aktif kullandığınız Mad parfümler için tecrübenizi eklerseniz öneri isteyenler için veya gelecekteki satın alımlar için fikir oluşturabilir.

Alıntıyı görüntüle

24 Ağustos 2026' da başka bir sıcak fırsat başlığından görüp de bunları almıştım, beklentimin üzerinde koku kalitesi - kalıcılık - yayılımı vardı.

Alıntıyı görüntüle

Elimde bazı orijinal ve muadil parfümler var. Onlarla kıyaslayınca aldığım MAD parfümler ; şu satın aldığım fiyatlara bakınca gayet tatmin edici.

@Beratkrkmz @Hardiel @shyNNN @Kaiser361 Siz de aldığınız veya şuanda aktif kullandığınız Mad parfümler için tecrübenizi eklerseniz öneri isteyenler için veya gelecekteki satın alımlar için fikir oluşturabilir.
Muadil bilgilerine nereden ulaştınız hocam? Emeğinize sağlık bilgilendirme için.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1790973597610.webp

bende bunları aldım ilk mad parfüm deneyimim en çok değerlendirme olanları geminiye attım bunları önerdi kokusu hakkında hiç bir fikrim yok deneyen varsa nasıl

Muadil bilgilerine nereden ulaştınız hocam? Emeğinize sağlık bilgilendirme için.
Direk google / AI modu / MAD xxx kodlu parfüm neyin muadili diye soruyorum :D

Alıntıyı görüntüle
bende bunları aldım ilk mad parfüm deneyimim en çok değerlendirme olanları geminiye attım bunları önerdi kokusu hakkında hiç bir fikrim yok deneyen varsa nasıl
MAD W126 olanı aktif kullanıyorum, bence sen de beğeneceksin. AI sorunca şöyle ayrıntılandırıyor:

MAD W126
(Diesel Fuel for Life Homme)
(Meyveli & Odunsu): ahududu, elma ve anason ile daha meyveli, aromatik ve modern bir tatlılık sunacak. Aralarındaki en çok yönlü, her mevsime uyan koku olabilir.

Diğerlerini de sen AI ya sorabilirsin, en azından gelene kadar kafanda bir fikir oluşur :)

cinsiyeti erkek yap sıralamadan en ucuzu seç 300 tl lik olanlardan 3 tane eklediğinde ve sepette 50tl kuponu kullandığında 550tl civarına geliyo
bende öyle oldu
50 TL'lik kupon çıkmıyor var mı kodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,010
Üyeler
204,585
Son üye
Alper_Esk50
Geri