Cs2 İçin Önerdiğiniz Ayarlar

grkemckn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
715
CS2 için başlatma seçenekleri , oyun içi ayarları ve windows'dan yapılacak ayar önerileriniz nelerdir ?

Sa hocam, benim sistemim de imzada, ben şunları kullanıyorum başlatma seçeneklerinde;
-nojoy -fullscreen +fps_max 0
Threats komutu falan da vardı da çok gerek yok CS2'nin oyun motorunda o komutu yazmasan da çekirdek meselesini otomatik optimize ediyor diye biliyorum. Bunlar bende fark ettirdi. 1440p de oynuyorum hocam ben oyun içi ayarlarım da görselde.
Windows tarafında ise denetim masası güç seçenekleri performans modu yaparsın
AMD driverında da max performans yaparsın ekran kartını.
Biosda yapılcaklar zaten aşağı yukarı herkes biliyo, resize bar, varsa expo ayarı, ram low latency enable, ram high bandwith enable.
Ortalama 430 fps falan alıyorum 1440p de, daha fazla görüntüden feragat edilip yükseltilir mi fps evet ama ben bu kadarını uygun gördüm.

Ekler

• 20261003000418_1.webp
    20261003000418_1.webp
    85.5 KB · Hit: 28
  • 20261003000423_1.webp
    20261003000423_1.webp
    39.7 KB · Hit: 26
Keskinliği yumuşatma 4x msaa, doku filtreleme 8x, diğer ayarlar düşük. Dinamik gölgeler tümü, yüksek dinamik aralık performans. Çözünürlük olarak 1280x960 dengeli olur ama bana çok 16:9 hissi veriyor ben 1650x1440, 1080x1080 falan oynuyorum, kişisel tercih biraz.
Başlatma seçeneklerinde çok elzem bi şey yok CS:GO da olduğu gibi. Ben 200Hz monitörümde 240 fps sabit oynuyorum ama sen sabitleme olmadan ve 300fps sabit şekilde denersin hangisi daha iyi hissettirirse onu kullanırsın.

Sa hocam, benim sistemim de imzada, ben şunları kullanıyorum başlatma seçeneklerinde;
Threats komutu falan da vardı da çok gerek yok CS2'nin oyun motorunda o komutu yazmasan da çekirdek meselesini otomatik optimize ediyor diye biliyorum. Bunlar bende fark ettirdi. 1440p de oynuyorum hocam ben oyun içi ayarlarım da görselde.
Biosda yapılcaklar zaten aşağı yukarı herkes biliyo, resize bar, varsa expo ayarı, ram low latency enable, ram high bandwith enable.
Ortalama 430 fps falan alıyorum 1440p de, daha fazla görüntüden feragat edilip yükseltilir mi fps evet ama ben bu kadarını uygun gördüm.
-nojoy komutu ne işe yarıyor? Bu arada güç seçeneklerini eskiden olduğu gibi performansa almaya gerek yok. Dengeli mod CPPC için daha ideal

-nojoy komutu ne işe yarıyor? Bu arada güç seçeneklerini eskiden olduğu gibi performansa almaya gerek yok. Dengeli mod CPPC için daha ideal
Çok gerekli bi şey değil, oyunun joystick desteğini iptal ediyor bildiğim kadarıyla.

Bende 2k da oynuyorum bayadır girmiyorum değişen ayar vs var ise yapayım diye sordum teşekkür ederim. Eskiden threads yazıyorduk etkisi yok mu ?

Çok gerekli bi şey değil, oyunun joystick desteğini iptal ediyor bildiğim kadarıyla.
Yes, aşırı etkili bi komut değil.
Bende 2k da oynuyorum bayadır girmiyorum değişen ayar vs var ise yapayım diye sordum teşekkür ederim. Eskiden threads yazıyorduk etkisi yok mu ?
Kanka araştırdığım kadarıyla CS2 için gerek yok kanısına vardım. Sen yine de bakcaksan bak

Yes, aşırı etkili bi komut değil.

Kanka araştırdığım kadarıyla CS2 için gerek yok kanısına vardım. Sen yine de bakcaksan bak
Evet şuan ölüm maçı ile elimi ısındırayım diye girdiğim 3 elde botlar ve hileleri ile kapıştım sağ ol valve.

Evet şuan ölüm maçı ile elimi ısındırayım diye girdiğim 3 elde botlar ve hileleri ile kapıştım sağ ol valve.
Sağolsunlar tavuk besleyebiliyoz kanka öyle düşün :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri