-nojoy komutu ne işe yarıyor? Bu arada güç seçeneklerini eskiden olduğu gibi performansa almaya gerek yok. Dengeli mod CPPC için daha idealSa hocam, benim sistemim de imzada, ben şunları kullanıyorum başlatma seçeneklerinde;
-nojoy -fullscreen +fps_max 0
Threats komutu falan da vardı da çok gerek yok CS2'nin oyun motorunda o komutu yazmasan da çekirdek meselesini otomatik optimize ediyor diye biliyorum. Bunlar bende fark ettirdi. 1440p de oynuyorum hocam ben oyun içi ayarlarım da görselde.
Windows tarafında ise denetim masası güç seçenekleri performans modu yaparsın
AMD driverında da max performans yaparsın ekran kartını.
Biosda yapılcaklar zaten aşağı yukarı herkes biliyo, resize bar, varsa expo ayarı, ram low latency enable, ram high bandwith enable.
Ortalama 430 fps falan alıyorum 1440p de, daha fazla görüntüden feragat edilip yükseltilir mi fps evet ama ben bu kadarını uygun gördüm.
Çok gerekli bi şey değil, oyunun joystick desteğini iptal ediyor bildiğim kadarıyla.-nojoy komutu ne işe yarıyor? Bu arada güç seçeneklerini eskiden olduğu gibi performansa almaya gerek yok. Dengeli mod CPPC için daha ideal
Bende 2k da oynuyorum bayadır girmiyorum değişen ayar vs var ise yapayım diye sordum teşekkür ederim. Eskiden threads yazıyorduk etkisi yok mu ?Sa hocam, benim sistemim de imzada, ben şunları kullanıyorum başlatma seçeneklerinde;
-nojoy -fullscreen +fps_max 0
Threats komutu falan da vardı da çok gerek yok CS2'nin oyun motorunda o komutu yazmasan da çekirdek meselesini otomatik optimize ediyor diye biliyorum. Bunlar bende fark ettirdi. 1440p de oynuyorum hocam ben oyun içi ayarlarım da görselde.
Windows tarafında ise denetim masası güç seçenekleri performans modu yaparsın
AMD driverında da max performans yaparsın ekran kartını.
Biosda yapılcaklar zaten aşağı yukarı herkes biliyo, resize bar, varsa expo ayarı, ram low latency enable, ram high bandwith enable.
Ortalama 430 fps falan alıyorum 1440p de, daha fazla görüntüden feragat edilip yükseltilir mi fps evet ama ben bu kadarını uygun gördüm.
Yes, aşırı etkili bi komut değil.Çok gerekli bi şey değil, oyunun joystick desteğini iptal ediyor bildiğim kadarıyla.
Kanka araştırdığım kadarıyla CS2 için gerek yok kanısına vardım. Sen yine de bakcaksan bakBende 2k da oynuyorum bayadır girmiyorum değişen ayar vs var ise yapayım diye sordum teşekkür ederim. Eskiden threads yazıyorduk etkisi yok mu ?
Evet şuan ölüm maçı ile elimi ısındırayım diye girdiğim 3 elde botlar ve hileleri ile kapıştım sağ ol valve.Yes, aşırı etkili bi komut değil.
Kanka araştırdığım kadarıyla CS2 için gerek yok kanısına vardım. Sen yine de bakcaksan bak
Sağolsunlar tavuk besleyebiliyoz kanka öyle düşünEvet şuan ölüm maçı ile elimi ısındırayım diye girdiğim 3 elde botlar ve hileleri ile kapıştım sağ ol valve.