Gönderici Amazon ama Bu İki Farklı Satıcıdan Herhangi Birini Sevmek Fark Eder mi

mikimaus

80+
Reaksiyon skoru
2
Önceki konuda bir monitörden bahsetmiştim: Bu Asus Monitör Uygun Mudur?

Şimdi Amazon'da birkaç farklı satıcı görüyorum, ilk iki sıram Vizyon Bilgisayar ile incehesap. İncehesap 500 lira daha pahalı. Burada herhangi birini seçmemin bir şey ifade edip etmediğine emin değilim, ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Yapay zeka incehesaptan al dedi

Yapay zeka incehesaptan al dedi
bana da bilindik olması seni rahat hissettirecekse... dedi ama daha önce aynı böyle monitör almıştım bu mevcut msi'ı ve en köşede biraz parlaklık azlığı gibi bir şey vardı ama iade etmemiştim zaten irade etsin diye ucuza aldım diye 11 ay önce. :)

ancak sanırım yine 11 ay önce tercih sebebimle şimdiki benzer.

Şimdi Amazon'da birkaç farklı satıcı görüyorum, ilk iki sıram Vizyon Bilgisayar ile incehesap. İncehesap 500 lira daha pahalı. Burada herhangi birini sevmemin bir şey ifade edip etmediğine emin değilim, ne düşünüyorsunuz?
Ucuz olan hangisi ise ondan satin al, piyasada ismi bilinen bu tarz firmalarin hepsi birbirnin ayni, daha once incehesaptan alisveris yaptim musteri memnuniyeti bence sifir, vizyondan da yaptim fakat musteri memnuniyeti adina herhangi bir konuda iletisime gecicek durum yasamadigim icin bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

noname olmadigi surece sirf biraz daha ismi fazla duyulmus diye ayni urune fazla ucret odemek bence sacma.

Ucuz olan hangisi ise ondan satin al, piyasada ismi bilinen bu tarz firmalarin hepsi birbirnin ayni, daha once incehesaptan alisveris yaptim musteri memnuniyeti bence sifir, vizyondan da yaptim fakat musteri memnuniyeti adina herhangi bir konuda iletisime gecicek durum yasamadigim icin bilmiyorum.

noname olmadigi surece sirf biraz daha ismi fazla duyulmus diye ayni urune fazla ucret odemek bence sacma.
Vizyon Bilgisayar'dan daha önce bir şey aldım mı hatırlamıyorum ama hep karşıma çıkıyor satıcı adı olarak, incehesap konusunda websitelerindeki şartlardaki bazı satırlar sert gelmişti bana da o yüzden satıcı kim olursa olsun gönderici amazon olması hem taksit açısından da mantıklı

Aynen oyle gonderici amazon ve taksit imkanida sagliyorsa ucuz olan ile yoluna devam edebilirsin.

Kardeş sen nerelisin

Vizyondan biz milyonluk bilgisayarlar aldık bir problem yaşamadık. İkisi de sorun yaşatmaz hangisi ucuzsa alınır

Şimdi Amazon'da birkaç farklı satıcı görüyorum, ilk iki sıram Vizyon Bilgisayar ile incehesap. İncehesap 500 lira daha pahalı. Burada herhangi birini sevmemin bir şey ifade edip etmediğine emin değilim, ne düşünüyorsunuz?
Konu sevgi ile değil, güvenmek ile ilgili sanırım

seçmek yazacaktım yanlış yazmışım.

ben de insan gibi "ne alaka" dedim. Yazdıklarımın neresi garip geldi?
Yazdıklarını tekrardan oku.

Geri