Nereye Gidiyor Bu Ekran Kartı Fiyatları?

Evet gears of war e day iyi puan aldı. Ama oyunu neogaf forumunda çok eleştiriyorlar. Ama eğer steam,Epic games ve söylediğin gibi olursa xbox helix almayı düşünürüm.Fakat Sony yeni nesle de çok iyi hazırlanıyor. Gow remake, farklı last of us evreni genişletmek için oyunlar iki tane last of us geliştiriliyor.Ve Sony bu nesil servis oyunları için gereksiz yatırım yaparak elbette hatalar yaptı.Fakat benim playstation oyunlarını çok seviyorum .Neyse her ikisi çıkınca belli olur. Ama eğer steam, epic games xbox helix'te olursa çok iyi olur.Ama bunun olmama ihtimali de var.
Rekabet olsunda bize yarar hocam.İsteyen helix alır isteyen ps6.Yeter ki rekabet olsun.

Evet gears of war e day iyi puan aldı. Ama oyunu neogaf forumunda çok eleştiriyorlar. Ama eğer steam,Epic games ve söylediğin gibi olursa xbox helix almayı düşünürüm.Fakat Sony yeni nesle de çok iyi hazırlanıyor. Gow remake, farklı last of us evreni genişletmek için oyunlar iki tane last of us geliştiriliyor.Ve Sony bu nesil servis oyunları için gereksiz yatırım yaparak elbette hatalar yaptı.Fakat benim playstation oyunlarını çok seviyorum .Neyse her ikisi çıkınca belli olur. Ama eğer steam, epic games xbox helix'te olursa çok iyi olur.Ama bunun olmama ihtimali de var.
sony 10 senedir falan yeni ip cikaramiyor abi oyunlara baksana last of us 1de 2 de cok guzel oyunlar ama daha ne yapicaksin abi suyunu cikarmaya gerek yok joel ve tommynin flashbackli bi spinoff tarzi oyun guzel olurdu ama tloup3 asiri gereksiz suanki hikayenin ustune

Rekabet olsunda bize yarar hocam.İsteyen helix alır isteyen ps6.Yeter ki rekabet olsun.
Evet hocam rekabet olsun da biz oyuncuların yararına olur.Son iki nesildir Microsoft Sony'i zorlayamıyor .Ama yeni nesle Asha xbox patronu çok iyi hazırlanıyor .Umarım yeni nesilde rekabet fazla olurda, Sony'de tek kişilik kaliteli özel oyunları yağdırır. Çünkü Sony bu nesil doğru düzgün rekabet olmadığı için biraz şımardı.

sony 10 senedir falan yeni ip cikaramiyor abi oyunlara baksana last of us 1de 2 de cok guzel oyunlar ama daha ne yapicaksin abi suyunu cikarmaya gerek yok joel ve tommynin flashbackli bi spinoff tarzi oyun guzel olurdu ama tloup3 asiri gereksiz suanki hikayenin ustune
Hocam evet Sony bu nesil doğru düzgün ip çıkarmadı.Wolverine oyununda beklentim çok yüksekti.Ve oyun balon gibi patladı.Fakat Sony yeni nesilde bence iyi hazırlanıyor gibi geliyor. Gerçi Sony'e bu nesil yine kızgınım ama god of war laufey ve intergalactic ile Sony bence bu nesilde pek ip çıkarmamış olsa daha bu oyunlar, yani intergalactic bence çok başarılı bir ip olacaktır. Neyse yeni nesile umarım Sony kaliteli ip özel oyun çıkartır.

Oh oh 20 liradan satarım benim LC kartları :D

Selamlar dostlar,

Benim gibi istediği kartı takip eden vardır illaki, zam üstüne zam geliyor ve bitmiyor.

5070 - 9070 XT - 5070 Ti - 5060 Tİ - 5080 - 5080 Tİ bitmiyor, 1 hafta önce 50.000 TL'ye gördüğüm kart bir hafta sonra 56.000 TL oluyor.

Hadi diyorsun oem paket alıyım, kart'a 6000 TL Zam geldiyse oem pakete 10 bin TL zam geliyor.

İyi ki indirimlerde ram'dir, ssd'dir toplamışız - ekran kartı asgari maaşı geçti

Nereye gidiyor bu halimiz? :(
5080ti varmı ya ?

60bin nerede hocam. Hiç denk gelmedim
1791218712927.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,858
Üyeler
204,542
Son üye