Nereye Gidiyor Bu Ekran Kartı Fiyatları?

5090 takaslı tofaşk
Vallaha öyle ya, uyguna almıştım dedim biraz artar herhalde fiyatı sonra yeni kartlar çıkar vs. fiyatı 2.5x arttı, sonra üstüne Nvidia kartları bu sene gelmiyormuş iddiaları çıkınca daha da değer bindi. Normalde bir süre kullanıp al-sat gibi yapmayı planlıyordum. Şimdi tam yatırım aracı oldu korumaya çalışmaca artık :kekw:

artık 9060lı bir sistem lüks olarak görülüyor.

İntel Arc b580 2nci El Şuanda Nimet nimet

Xbox Helix bekleyin.Herkesi kurtaracak bu dertten.Hem pc olarak kullanabileceksiniz, hem konsol optimizasyonuna sahip olucaksınız.FSR 4.0 ve neural engine de var.Bu sefer donanımda çok iyi olacağından (3000 dolarlık pc ile eşdeğermiş) sizi 5-8 sene idare eder.Boşverin donanım kovalamayı tek cihaz al her şey var.

Xbox Helix bekleyin.Herkesi kurtaracak bu dertten.Hem pc olarak kullanabileceksiniz, hem konsol optimizasyonuna sahip olucaksınız.FSR 4.0 ve neural engine de var.Bu sefer donanımda çok iyi olacağından (3000 dolarlık pc ile eşdeğermiş) sizi 5-8 sene idare eder.Boşverin donanım kovalamayı tek cihaz al her şey var.
İddiaları güzel de çıkana kadar kapasitesini tam bilemeyiz gibi. Bir de fiyat olarak konsollar sanki konsol olmaktan çıkıyor gibi artık.

Zaman gösterecek bakalım.

İddiaları güzel de çıkana kadar kapasitesini tam bilemeyiz gibi. Bir de fiyat olarak konsollar sanki konsol olmaktan çıkıyor gibi artık.

Zaman gösterecek bakalım.
Bakalım sızıntılara göre şimdilik 4080-5070ti değerinde gözüküyor.Bu bile çok iyi çünkü konsol optimize farkı olucaktır.Bu da onu normal pc donanımının üstüne konumlandırır.Bu sefer 4k 60 fps olucak gibi.Birde oyun için özel windows yaparlarsa tamam işte high end pc olur.Tabi fiyatı ucuz olmaz 80 bin ila 100 bin arası olur da şimdiki donanım fiyatlarına bakınca zaten iyi pc 100 bini rahat deviriyor.

Microsoft kaliteli oyun yapamıyor. Bence Playstation 6 xbox helix ten bana daha mantıklı gibi geliyor. Ve bir haberde görmüştüm Xbox helix'te steam olmayabilirmiş. Onun için yine konsol olarak tek seçenek yeni nesilde playstation 6 kalıyor. Eğer steam xbox helix'te olsa iyi olurdu.Hem Sony yeni nesle çok iyi hazırlanıyor.Naughty Dog last of us evrenini genişletiyor.Uncharted 5 geliştirildiği hakkında güçlü söylentiler var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: kare
hele bi gelsin diyor ya şair tam olarak öyle hocam herkes güzel söylüyorda sonuca bakmak lazım

suan pahali degil onceden ucuzdu olacagi yere geldi ha bazi saticilar firsattan istifade pahaliya satmaya calisiyor o ayri mevzu

Microsoft kaliteli oyun yapamıyor. Bence Playstation 6 xbox helix ten bana daha mantıklı gibi geliyor. Ve bir haberde görmüştüm Xbox helix'te steam olmayabilirmiş. Onun için yine konsol olarak tek seçenek yeni nesilde playstation 6 kalıyor. Eğer steam xbox helix'te olsa iyi olurdu.Hem Sony yeni nesle çok iyi hazırlanıyor.Naughty Dog last of us evrenini genişletiyor.Uncharted 5 geliştirildiği hakkında güçlü söylentiler var.

Sanmıyorum hocam gelecek nesil xbox içine windows koyarsa bu iş biter.Çünkü kimse sadece konsol özelliği olan bir cihaza yani oyun oynatmayla sınırlı bir cihaza o kadar para vermez.Yeni nesil konsolların fiyatı pahalı olucak 1200-1500 dolar gibi.Hele ki bu nesil psden aşırı soğumuş bir kitle var.Gerek oyun yapmamaları olsun, gerek aldığı kararlar ve kullanıcıları dinlememeleri olsun içine etti.Microsoft reset sonrası gelen ilk oyun gears e day yüksek puanlar aldı ve beğenildi.Onlarda hazırlık yapıyorlar.Sadece Elder scrolls 6 ve falloutu özel yapsalar millet kapışır.

• Beğen
Reaksiyonlar: kare
suan pahali degil onceden ucuzdu olacagi yere geldi ha bazi saticilar firsattan istifade pahaliya satmaya calisiyor o ayri mevzu
pazartesi geliyor yine zam yaparlar, satıcı tarafıda hiç iyi değil

Sanmıyorum hocam gelecek nesil xbox içine windows koyarsa bu iş biter.Çünkü kimse sadece konsol özelliği olan bir cihaza yani oyun oynatmayla sınırlı bir cihaza o kadar para vermez.Yeni nesil konsolların fiyatı pahalı olucak 1200-1500 dolar gibi.Hele ki bu nesil psden aşırı soğumuş bir kitle var.Gerek oyun yapmamaları olsun, gerek aldığı kararlar ve kullanıcıları dinlememeleri olsun içine etti.Microsoft reset sonrası gelen ilk oyun gears e day yüksek puanlar aldı ve beğenildi.Onlarda hazırlık yapıyorlar.Sadece Elder scrolls 6 ve falloutu özel yapsalar millet kapışır.
Evet gears of war e day iyi puan aldı. Ama oyunu neogaf forumunda çok eleştiriyorlar. Ama eğer steam,Epic games ve söylediğin gibi olursa xbox helix almayı düşünürüm.Fakat Sony yeni nesle de çok iyi hazırlanıyor. Gow remake, farklı last of us evreni genişletmek için oyunlar iki tane last of us geliştiriliyor.Ve Sony bu nesil servis oyunları için gereksiz yatırım yaparak elbette hatalar yaptı.Fakat benim playstation oyunlarını çok seviyorum .Neyse her ikisi çıkınca belli olur. Ama eğer steam, epic games xbox helix'te olursa çok iyi olur.Ama bunun olmama ihtimali de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,219
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri