Kriptodan Para Çekerken Vergisel veya Bir Problem Yaşar Mıyım

Reaksiyon skoru
36
Yaş 19 kriptodan bir miktar para kazandım vergilendirmesi falan her yerde farklı farklı şeyler yazıyor kriptodan para çekersek vergi ödemek zorunda kalır mıyız veya banka parayı kitler ve sorgular mı bir sorun yaşar mıyım konuştuğumuz miktar 1 asgari ücret civar

Yaş 19 kriptodan bir miktar para kazandım vergilendirmesi falan her yerde farklı farklı şeyler yazıyor kriptodan para çekersek vergi ödemek zorunda kalır mıyız veya banka parayı kitler ve sorgular mı bir sorun yaşar mıyım konuştuğumuz miktar 1 asgari ücret civar
kripto varlıklar da vergi uygulaması yok diye biliyorum

kripto varlıklar da vergi uygulaması yok diye biliyorum
Hocam yaş çok genç o yüzden ne biliyim vergisel bir problem olur mu diye çok korkuyorum para kaldı kripto hesabında haftalardır duruyor düşünüyorum napsam diye :D

Hocam yaş çok genç o yüzden ne biliyim vergisel bir problem olur mu diye çok korkuyorum para kaldı kripto hesabında haftalardır duruyor düşünüyorum napsam diye :D
Yani bu alan biraz gri gibi, benim bildiğim bi kripto kanunu yok vergi vermeyle ilgili. Milyon milyar kazanmadıkça pek umursanacağını sanmam :kekw:
En azından ben kripto da vergiyle ilgili sıkıntı yaşayan birine denk gelmedim.

O civarda paralardan çok bişey olacağını sanmıyorum düzenli çekim yapmadığın sürece. Düzenli yaparsan muhtelemen takibe takılırsın.

O civarda paralardan çok bişey olacağını sanmıyorum düzenli çekim yapmadığın sürece. Düzenli yaparsan muhtelemen takibe takılırsın.
Ne kadar düzenli mesela hocam 2 ay üst üste çeksem sıkıntı olur mu

Ne kadar düzenli mesela hocam 2 ay üst üste çeksem sıkıntı olur mu
yılda bi kaç kereden bişey olacağını sanmıyorum ama 4-5 falan aylık olunca ek gelire giriyor diye biliyorum ki sen kripto hesabında tutsan da aynı muhabbet oluyor sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,416
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri