Ekran Kartı Fiyatları Ne Olacak

Paraniz varsa yapistirin gecin, uzulmezsiniz. Bekledikce daha cok uzulursunuz, yine cok isterseniz size bir sekilde gelir ama gec gelir. Imkan varsa erken sahip olun istediginize.

Freni patlamış kamyon misali gidiyor. Muhtemelen hala alıcısı olduğu için de böyle gitmeye devam edecek. Oyunculuk sektöründen uzaklaşıp çok daha büyük bir saha olan AI tarafına geçtikçe, oyuncular olarak ses çıkarma hakkımız neredeyse tamamen elimizden alınıyor.

Öyle ki, daha 2 ay önce tepe modellerden biri sayılan GameRock 5070 Ti’yi alabilmek için AM5’e geçemedim. Şu an baktığımda da bundan pişman değilim.

Son düzenleme:
ekran kartı fiyatları ne olacak 2027 sonuna doğru amd yeni mimarisi ile kartlar çıkıcak sizce bu fiyatlar ne olacak dostlar keza 9070xt bile 50bin bandına yerleşmişken yeni kartların tr satış fiyatı direk 50 70bin den mi başlayacak sizce
5080 istiyordum istediğim kart 100k olmuş 2.elde fdadfadadaf. 80 falandı zamlar öncesi. 2.Elde her kart 20k artmış.

götürür knk niye öyle dediinki
GOTURMEZ, RX 6600 MorePowerTool ve Blok Modlamasi ile 150Watt tepe degerde sabit 6600XT performansinda calistiriyordum zaten yine de yetersiz dedigim gibi LoL ve Valorant oynamiyorsaniz kendinizi kandirirsiniz, bende de suan cok iyi kart yok ve RX 6600'dan gectim siz dusunun kimseyi sahip olduklari icin kotulemiyorum ama 4 sene goturmez, bitti o kart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5080 istiyordum istediğim kart 100k olmuş 2.elde fdadfadadaf. 80 falandı zamlar öncesi. 2.Elde her kart 20k artmış.
Dedigim gibi anlik artiyor her sey gecmis olsun umarim alirsiniz yakin zamanda istediginizi.

GOTURMEZ, RX 6600 MorePowerTool ve Blok Modlamasi ile 150Watt tepe degerde sabit 6600XT performansinda calistiriyordum zaten yine de yetersiz dedigim gibi LoL ve Valorant oynamiyorsaniz kendinizi kandirirsiniz, bende de suan cok iyi kart yok ve RX 6600'dan gectim siz dusunun kimseyi sahip olduklari icin kotulemiyorum ama 4 sene goturmez, bitti o kart.
ben cs2 fln oynıom ztn bence 4 5 yıl götürü yinede hikayelide

rtx 3060 olsaydı bi 5 yılı daha vardı derdi çakma frmgen ile

ben cs2 fln oynıom ztn bence 4 5 yıl götürü yinede hikayelide

rtx 3060 olsaydı bi 5 yılı daha vardı derdi çakma frmgen ile
ne vram olarak, ne grafik olarak nede kare hizi olarak goturmez.

Tabi kullanici 1080p (FSR Upscale Quality), Yuksek-Orta ayarlar karisik, 50FPS oynarim ben diyorsa orasi ayri.

1080p de götürür ya daha cok rahat götürür bende rx6600 var çok memnunum .

amd fiyat performans mantığından asla vazgeçemez eğer nvıdıa işe fiyatını eşitler ise kimse amd almaz
nasıl peki hiç sorun yaşadın mı ve 3 4 sene mi götürür 1 2 sene mi

ekran kartı fiyatları ne olacak 2027 sonuna doğru amd yeni mimarisi ile kartlar çıkıcak sizce bu fiyatlar ne olacak dostlar keza 9070xt bile 50bin bandına yerleşmişken yeni kartların tr satış fiyatı direk 50 70bin den mi başlayacak sizce
şöyle söyleyeyim, ben kendi ekran kartımı Battlemage G21(Arc B580) 8 bin tl ye aldım 2. elde ve şu an sıfırı Vram kaynaklı uçmuş durumda, haliyle 2. elde de aynı şekli fiyatlar tavan yapmış, ben bir de işlemci alacaktım 5800X3D istiyorum ama fiyatlar için 11.11 i beklemek istiyordum ama görünüşe bakılırsa beklemek fiyatların sadece yükselişini getirecek. Globalde yaşananlar pek hoş değil, microsoft un yeni yapay zekası da her kullanıcı için kendi sanal makinelerini vadediyor, bu da işlemci fiyatlarını vuracak gibi, ama fiyatlar şu anlık iyi ilerliyor. beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum artık...

Dedigim gibi anlik artiyor her sey gecmis olsun umarim alirsiniz yakin zamanda istediginizi.
xt var işte bende %10 %15 daha perfomanslı 3060 geçiyor bildiğim

nasıl peki hiç sorun yaşadın mı ve 3 4 sene mi götürür 1 2 sene mi
2 3 ufak sorun ddu ile silip yükleyince düzeldi . forza 6 da yüksen grafikler ray tracimg orta ayarda 60 fps oynadım .

2 3 ufak sorun ddu ile silip yükleyince düzeldi . forza 6 da yüksen grafikler ray tracimg orta ayarda 60 fps oynadım .
açıkçası bana bu kar her oyunu 1080p ultra da oynatır sadece merak ettim ömrü ne kadar kaldı diye ki fiyatlar inanılmaz yüksek uçuk düzeyde şuan kartların eldeki ile idare etcez ozmn

açıkçası bana bu kar her oyunu 1080p ultra da oynatır sadece merak ettim ömrü ne kadar kaldı diye ki fiyatlar inanılmaz yüksek uçuk düzeyde şuan kartların eldeki ile idare etcez ozmn
ya şuan neredeyse herkesin sistemi 1080p için iyi idare eder seviyede 2k 4k gameplay e geçmek çok maaliyetli monitörlerde 1 ekran kartı parasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri