3 4 gün önce falan cs oynarken bilgisayar aniden dondu kasa üstündeki tuştan bilgisayarı aç kapa yaptığımda ana kart sarı ışık arızası verdi daha sonra...
benimde az çok anladığım kadarıyla benim isteklerimin en sağlam çözümü 5090 gözüküyor fakat şu anlık onun için param yok 250bin TL çok fazla bir para benim...
öncelikle tekrardan yardımın için çok teşekkür ederim ben yks ye hazırlık dönemi de bile 5 6 saat pc başında geçiren biriydim özellikle yks bitince bu 2 kat...
yardımın için teşekkür ederim cs valorant gibi oyunları hiç oynamıyorum toplasan 1 saatim yoktur sadece hikayeli oyunlar oynuyorum 4k RT ile oyun oynama...
çok teşekkür ederim önerin için ben hiç neden 3060 ı değiştiriyorsun yada neden 3060 sana yetmiyor gibi mesajlar geleceğini hiç düşünmemiştim bu yüzdün 4k...
daha geçenlerde 1080p bir monitörden 4k oled bir monitöre geçtim ve de oyunları rtx ile oynamayı çok seviyorum 4k rtx ve yeni nesil oyunların yüksek grafik...
şuan bilgisayarı kullanıyorum fakat 3060ti düşük geldiği için değiştirmek istiyorum ekran kartı diğer tüm parçalara kıyasla çok düşük kalıyor ilk aldığım...
merhaba ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim yaklaşık 2 yıldır ekran kartı almak için para biriktiriyorum 85bin TL bandı da bir birikmişim var fakat bu...