benimde az çok anladığım kadarıyla benim isteklerimin en sağlam çözümü 5090 gözüküyor fakat şu anlık onun için param yok 250bin TL çok fazla bir para benim için şimdilik 5080 alıp 6000 serisini bekleyeceğim
monitörleri çoktan aldım bile ve şuan kullanamamak çok canımı sıkıyor bu yüzden 1 hafta...
öncelikle tekrardan yardımın için çok teşekkür ederim ben yks ye hazırlık dönemi de bile 5 6 saat pc başında geçiren biriydim özellikle yks bitince bu 2 kat arttı şu aralar hayatımın 10 12 saati pc başında geçiyor ailem bu sene yks puanım iyi geldiği için bana sağlam bir bütçe verdiler bende en...
yardımın için teşekkür ederim cs valorant gibi oyunları hiç oynamıyorum toplasan 1 saatim yoktur sadece hikayeli oyunlar oynuyorum 4k RT ile oyun oynama isteğim bir arkadaşımın evinde 5090 lı bir sistemle 4k RT açık full ayarlarda rdr oynamamla ortaya çıktı o günden beri tek isteğim bu ayarlarda...
çok teşekkür ederim önerin için ben hiç neden 3060 ı değiştiriyorsun yada neden 3060 sana yetmiyor gibi mesajlar geleceğini hiç düşünmemiştim bu yüzdün 4k ya geçtiğimi yazma gereği duymadım para konusunda zaten bu para sadece ekran kartı için biriktirdiğim bir para bu ay ekran kartını aldıktan...
daha geçenlerde 1080p bir monitörden 4k oled bir monitöre geçtim ve de oyunları rtx ile oynamayı çok seviyorum 4k rtx ve yeni nesil oyunların yüksek grafik ayarları birleşince 3060 ti 10 fps üstüne çıkmıyor daha geçenlerde 4k full ayarla da crimson desert oynamaya çalıştım fakat ne yaparsam...
şuan bilgisayarı kullanıyorum fakat 3060ti düşük geldiği için değiştirmek istiyorum ekran kartı diğer tüm parçalara kıyasla çok düşük kalıyor ilk aldığım yer ekran kartı dışında tüm parçaları üst seviye kullanmış ama benimde anlamadığım bir şekilde ekran kartını 3060 ti kullanmış hatta senin...
merhaba ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim yaklaşık 2 yıldır ekran kartı almak için para biriktiriyorum 85bin TL bandı da bir birikmişim var fakat bu konularda pek bilgi sahibi değilim ve internet çok karışık herkes farklı bir şeyler öneriyor o yüzden sizlere danışmak istedim
1. seçenek ASUS...