Tıraş İçin Jilet Önerisi

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,541
sakal bıyık tıraş için arko men kullandım gillete kullandım ama yok hepsi cildimi kanatıyor her tıraşta bi yerm kanıyor 3 bıçaklı olmalarına rağmen , bana düzgün bi tıraş bıçağı önerir misiniz en son kızların permatiğinden alıcam bizim kullandığımız bıçaklar kadar kötü olamaz

deli olcam

Son düzenleme:
Yüz için mi vücut için mi? (Vücuda jilet vurmanı tavsiye etmem)

sakal bıyık için
3 bıçaklı olan jiletleri boş ver kesinlikle 5 bıçaklı almalısın
Ben gilette proglide, fusion 5, bic flex 5, wilkinson hydra 5 vs. Kullandım (hepsi 5 bıçaklı)
Full Sıfır olsun ve uzun ömürlü olsun istiyorsan proglide veya fusion 5 (ama diğerlerine göre birazcik daha pahalı yinede iyi)
Sıfır olsun ama fiyatı ucuz olsun diyorsan bic (gerçek anlamda fiyat performans kralı)
Öneririm. Wilkinsona hiç bulaşmaya gerek yok.

3 bıçaklı olan jiletleri boş ver kesinlikle 5 bıçaklı almalısın
Ben gilette proglide, fusion 5, bic flex 5, wilkinson hydra 5 vs. Kullandım (hepsi 5 bıçaklı)
Full Sıfır olsun ve uzun ömürlü olsun istiyorsan proglide veya fusion 5 (ama diğerlerine göre birazcik daha pahalı yinede iyi)
Sıfır olsun ama fiyatı ucuz olsun diyorsan bic (gerçek anlamda fiyat performans kralı)
Öneririm. Wilkinsona hiç bulaşmaya gerek yok.
eyw

5 bıçağa bulaşma. Gilette'nin andik gundik modellerini kullanmışsın ki cildini kesiyor. Benim daha öncesinde kullandığım Blue 3 ne kadar bastırırsam bastırayım, ne kadar hızlı tıraş olursam olayım, bir kere kesik gördüğümü hatırlamıyorum. Gilette Sensör 3 al rahat edersin. Sakalını orta derece de uzatıp kesen biriysen bunlar tıkanadan dolayı performans veremez.

5 bıçağa bulaşma. Gilette'nin andik gundik modellerini kullanmışsın ki cildini kesiyor. Benim daha öncesinde kullandığım Blue 3 ne kadar bastırırsam bastırayım, ne kadar hızlı tıraş olursam olayım, bir kere kesik gördüğümü hatırlamıyorum. Gilette Sensör 3 al rahat edersin. Sakalını orta derece de uzatıp kesen biriysen bunlar tıkanadan dolayı performans veremez.
sensör 3 aldım çok kötü bence bazen sakalımı çekiyor 1 2 günlük sakal olmasına rağmen

O kadar kişinin memnun kalıp senin kalmaman enteresan. Match3 veya Blue3 memnun eder seni. Ben sıfır bilgi ile Blue3 almıştım mükemmeldi.
ben anormal kullanıcıyım her şey mutlu edemiyor beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben blue3 ü de kullandım yok ya ben gidip kızların permatiklerinden alcam kullanan erkekler hep sakal bıyıkta çok iyi dedi

5 bıçağa neden bulaşmasın hocam ? askerde 3 bıçaklı kullanıyordum ve sanki her seferinde suratımı kazıyormuşum gibi hissettiriyordu. sakallarım da kalın olunca haliyle. 5 bıçaklıya geçtim ve bir anda sakal tıraşımda boyut atladım resmen. 5 bıçaklılar nimettir, tavsiyedir, kullanılmalıdır.

5 bıçağa neden bulaşmasın hocam ? askerde 3 bıçaklı kullanıyordum ve sanki her seferinde suratımı kazıyormuşum gibi hissettiriyordu. sakallarım da kalın olunca haliyle. 5 bıçaklıya geçtim ve bir anda sakal tıraşımda boyut atladım resmen. 5 bıçaklılar nimettir, tavsiyedir, kullanılmalıdır.
3 bıçakla kazıdığını hissedip 5 bıçakta memnun olman garip. Sakalını ara ara kestiysen 5 bıçak daha çok parçaya böldüğünden dolayı rahat etmiş olabilirsin. 5 bıçak tahrişin babasıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri