9070xt Anormal Artışlar Geliyor

Şimdiki aklım olsa geçen sene 9060xt yerine 9070xt alırdım ama buna da şükür.

Gigabyte aorus o kadar kötü mü ki soğutması? kasaya dik koymayı boşver. 50k zam geleceğine hiç yoksa 5-6k'ya yeni kasa alırsın.
Tam tersi soğutması en iyi kartlardan fakat kasaya dik koyunca içindeki sogutmadan akma-sızma gibi sıkıntı oluyormuş.Ondan almaktan çekiniyorum.
Ben bu yüzden en başından beri msi gaming trio veya asus rog astral kovalıyordum ama bunların beyazları asla ama asla stoğa girmiyor ki alayım. Kasayı da değiştirmek istemiyorum bu kasaya 13 bin vermiştim, istediğim kartlar stoğa girmiyor ki alayım

1 aydır 5080 takip ediyorum. İlk takip etmeye başladığımda 83 felandı. Şuan 100bin altına kart yok ** . Bütün kartlar uçuyor

Bu fiyatlara neye göre zam geliyor? Yurtdısında da bu kadar pahalımı?

Bu fiyatlara neye göre zam geliyor? Yurtdısında da bu kadar pahalımı?
evet

1791367814208.webp

üstüne amerikanın vergisini ekle çünkü amerikada vergi satın alımda ekleniyor

940 dan 829 dolara düşmüş ürün normal fiyat 940

Baktım gürcistanda 10 20k fark ediyor vergi indirimi hariç
stok varmı orası kritik yakındaysan trabzonda felan gürcüden alıp gelebilrisiniz belirli ülkelerde hala uygun herhalde

Black friday yaklaşıyor indirim olurmu acaba 40 falan'dami olmaz yahu

stok varmı orası kritik yakındaysan trabzonda felan gürcüden alıp gelebilrisiniz belirli ülkelerde hala uygun herhalde
Var gözüküyor ama emin degilim doğruluğunun

Tam tersi soğutması en iyi kartlardan fakat kasaya dik koyunca içindeki sogutmadan akma-sızma gibi sıkıntı oluyormuş.Ondan almaktan çekiniyorum.
Ben bu yüzden en başından beri msi gaming trio veya asus rog astral kovalıyordum ama bunların beyazları asla ama asla stoğa girmiyor ki alayım. Kasayı da değiştirmek istemiyorum bu kasaya 13 bin vermiştim, istediğim kartlar stoğa girmiyor ki alayım
Dik kullanma o zaman hocam, şimdi sen dik kullanabileceğim bir kart alayım derken 50k zam yiyecek, değer mi?

şimdi konuşmayım diyorum ama daha geçen günlerde bile bu fiyattan bu kartlar alınır mı diyenler vardı kime göre millete fikir veriyor bu arkadaşlar almayanlar yine pişman olacak bunlar sayesinde çünkü ikinci eli de aynı oranda artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,842
Üyeler
204,537
Son üye
Erenacar27
Geri