Tam tersi soğutması en iyi kartlardan fakat kasaya dik koyunca içindeki sogutmadan akma-sızma gibi sıkıntı oluyormuş.Ondan almaktan çekiniyorum.Gigabyte aorus o kadar kötü mü ki soğutması? kasaya dik koymayı boşver. 50k zam geleceğine hiç yoksa 5-6k'ya yeni kasa alırsın.
evetBu fiyatlara neye göre zam geliyor? Yurtdısında da bu kadar pahalımı?
Baktım gürcistanda 10 20k fark ediyor vergi indirimi hariçevet
Alıntıyı görüntüle
üstüne amerikanın vergisini ekle çünkü amerikada vergi satın alımda ekleniyor
940 dan 829 dolara düşmüş ürün normal fiyat 940
Var gözüküyor ama emin degilim doğruluğununstok varmı orası kritik yakındaysan trabzonda felan gürcüden alıp gelebilrisiniz belirli ülkelerde hala uygun herhalde
60 bin tl altında son kalanlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
60 bi altı son kalanlar
Dik kullanma o zaman hocam, şimdi sen dik kullanabileceğim bir kart alayım derken 50k zam yiyecek, değer mi?Tam tersi soğutması en iyi kartlardan fakat kasaya dik koyunca içindeki sogutmadan akma-sızma gibi sıkıntı oluyormuş.Ondan almaktan çekiniyorum.
Ben bu yüzden en başından beri msi gaming trio veya asus rog astral kovalıyordum ama bunların beyazları asla ama asla stoğa girmiyor ki alayım. Kasayı da değiştirmek istemiyorum bu kasaya 13 bin vermiştim, istediğim kartlar stoğa girmiyor ki alayım
ocakta aldım 2 katı kar etmişimmartta 9 taksit 55 bine asus 5070ti almıştım. neredeyse 2x yapacak kart.