Hepsiburada Telefon İade Süreci

Gkklc

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar 2 ekimde hepsiburada üzerinden satıcısı hepsiburada olan 17 pro max telefon aldım telefonun rengini beğenmedim cihazda hiçbir sorun yok sadece gri rengini almak istiyorum iade için bir neden mi belirtmem gerekiyor yoksa 14 gün cayma hakkı kullanabiliyor muyum bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhabalar 2 ekimde hepsiburada üzerinden satıcısı hepsiburada olan 17 pro max telefon aldım telefonun rengini beğenmedim cihazda hiçbir sorun yok sadece gri rengini almak istiyorum iade için bir neden mi belirtmem gerekiyor yoksa 14 gün cayma hakkı kullanabiliyor muyum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
beğenmedim diye iade edebiliyoun

Şimdi yenisini sipariş edip iade talebi açıcam sonra iade kabul etmeme gibi bir şey olmaz dimi iki tane 17 pro max bütçeyi sarsar :)

Şimdi yenisini sipariş edip iade talebi açıcam sonra iade kabul etmeme gibi bir şey olmaz dimi iki tane 17 pro max bütçeyi sarsar :)
Bende dün 18 pm aldım ancak siyah rengi çok fazla parmak izi vs bıraktıgı için iade oluşturdum cihazı sarja bile takmadım baktım ve 1 saat içinde iadeye karar verdim sizde durum ne acaba süreç nasıl ilerliyor iade aldılar mı

Bende duo aldım da hiç sevmedim ya ne öyle bükülüyor filan. İade alırlar mı ki acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,503
Üyeler
204,733
Son üye
mticrayzen4
Geri