120 Bin TL’Ye Kadar Üniversite+Oyun İçin Laptop Önerisi

hocam bu arada sormayı unutmuşum. freedos a windows yüklerken hangisini yüklemeliyim wimdows 11 pro en iyisi mi olur? ne farkediyor beni etkileyen bir farkı oluyor mu?
Yüklemişken pro yükle tabi bir de lisans keyi alırsın 5-10 lira bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ablamın amerikadan aldığı asus rog rtx 5070 ti 140w laptop var bende. Sıfır açılmamış kutu. 125 bine falan satmayı düşünüyordum. İlgilenirsen özelden yazabilirsin.
Ben düşünebilirim hocam yazar mısınız ilan falan varsa

Yüklemişken pro yükle tabi bir de lisans keyi alırsın 5-10 lira bir şey

Ben düşünebilirim hocam yazar mısınız ilan falan varsa
hocam lisans keyini hiç bilmiyorum kısaca anlatabilir misin veya kaynakta atabilirsin. çok meşgul etmiyorumdur umarım

hocam lisans keyini hiç bilmiyorum kısaca anlatabilir misin veya kaynakta atabilirsin. çok meşgul etmiyorumdur umarım
Ben bu siteden alıyorum hocam tavsiye ederim.Teknik destek olarak da yardımcı oluyorlar.Bütçeniz yeterli ise retail olan versiyonu alırsanız bilgisayar değiştirirseniz de lisansınız kalır. https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/

Satın alınca mailinize kurulum rehberi de geliyor zaten çok basit.İleride format atarım veya bilgisayar değiştiririm diyorsanız retail versiyonu daha mantıklı.

Ben bu siteden alıyorum hocam tavsiye ederim.Teknik destek olarak da yardımcı oluyorlar.Bütçeniz yeterli ise retail olan versiyonu alırsanız bilgisayar değiştirirseniz de lisansınız kalır. https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/

Satın alınca mailinize kurulum rehberi de geliyor zaten çok basit.İleride format atarım veya bilgisayar değiştiririm diyorsanız retail versiyonu daha mantıklı.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,416
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri