Siri 80+ Silver Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2,482 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 3,129 28 Ekim 2020 #1 Sorum başlıkta.
En İyi Cevap DejavuTN 28 Ekim 2020 Siri yazmış: Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim? Devamı için tıklayın... Yok varsayılan olan direk bilgisayar hafızasına kaydediliyor steam cloud a kaydetmeyi kaydetme ekranında sen değiştirebiliyorsun.
Siri yazmış: Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim? Devamı için tıklayın... Yok varsayılan olan direk bilgisayar hafızasına kaydediliyor steam cloud a kaydetmeyi kaydetme ekranında sen değiştirebiliyorsun.
D dyinglightkotuoyundur 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,198 Reaksiyon skoru 4,634 28 Ekim 2020 #2 ben oyunu steamde arkadaşımıın kütüphanesinden ödünç alarak oynuyordum geforce now üzerinden bu yüzden net bi cevap veremicem ama oyunun crack i olduguna göre demekki oynanabiliyordur Upvote 0 Downvote
ben oyunu steamde arkadaşımıın kütüphanesinden ödünç alarak oynuyordum geforce now üzerinden bu yüzden net bi cevap veremicem ama oyunun crack i olduguna göre demekki oynanabiliyordur
DejavuTN 80+ Bronze Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 1,169 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 761 28 Ekim 2020 #3 Siri yazmış: Sorum başlıkta. Devamı için tıklayın... Oynanabiliyor sadece oyun ilerlemesini steam cloud a kaydettiyseniz onu yükleyemiyorsunuz. Upvote 0 Downvote
Siri yazmış: Sorum başlıkta. Devamı için tıklayın... Oynanabiliyor sadece oyun ilerlemesini steam cloud a kaydettiyseniz onu yükleyemiyorsunuz.
Siri 80+ Silver Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2,482 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 3,129 28 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 DejavuTN yazmış: Oynanabiliyor sadece oyun ilerlemesini steam cloud a kaydettiyseniz onu yükleyemiyorsunuz. Devamı için tıklayın... Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim? Upvote 0 Downvote
DejavuTN yazmış: Oynanabiliyor sadece oyun ilerlemesini steam cloud a kaydettiyseniz onu yükleyemiyorsunuz. Devamı için tıklayın... Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim?
DejavuTN 80+ Bronze Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 1,169 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 761 28 Ekim 2020 #5 Siri yazmış: Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim? Devamı için tıklayın... Yok varsayılan olan direk bilgisayar hafızasına kaydediliyor steam cloud a kaydetmeyi kaydetme ekranında sen değiştirebiliyorsun. Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
Siri yazmış: Peki varsayılan olarak steam cloud mu geliyor? Kendim değiştirmeli miyim? Devamı için tıklayın... Yok varsayılan olan direk bilgisayar hafızasına kaydediliyor steam cloud a kaydetmeyi kaydetme ekranında sen değiştirebiliyorsun.