Neler Yeni

5,500 Tl lik oc yapacağım sistem önerisi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
oc amacım en iyisi değil sistemin saf gücünün az da olsa üstüne çıkabilmek ve bunla parçaların ömrünü yememek
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu bilmiyordum, 3600x ne kadara kadar destekliyor ?
Anakart 4300mhz desteklediği için 4300mhz e kadar

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Anakart 4300mhz desteklediği için 4300mhz e kadar
böyle sistem güzel fakat beklemediğim bir bütçe tuttu ekran kartsız hemde, işlemciyi sistemi oc yi etkilemeyecek şekilde hangi işlemci ile değiştirebiliriz ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam güzel bir indirimler ile 6000-6100 tl ye gelir bütçeni 600tl filan asmaya kesinlikle değer tamamen güzel ve kaliteli parçalar.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Hocam güzel bir indirimler ile 6000-6100 TL ye gelir bütçeni 600tl filan asmaya kesinlikle değer tamamen güzel ve kaliteli parçalar.
oc siz performansı da fazlasıyla yeterli gibi, ben oc ürünleri olmadan bütçeyi aşıp alsam ileride oc ile bilgilenip doğru oc yi yapsam bu sisteme güzel olur bence fakat ekran kartı olarak 5500xt ultra ayarlarda gta5 gibi oyunları en az 60 fps oynatabilecek mi ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
böyle sistem güzel fakat beklemediğim bir bütçe tuttu ekran kartsız hemde, işlemciyi sistemi oc yi etkilemeyecek şekilde hangi işlemci ile değiştirebiliriz ?
Malesef adam akıllı alternatif yok.

Hocam bunlar biraz normalden bir tık pahalı olur indirimlerle güzel bir pc toplarsın olmadı ekran kartından kısarız beni takip et stoklar düzelince bana danış yada indirim yakalayınca söyle mesajdan ve indirimli bulduğunu kap .

oc siz performansı da fazlasıyla yeterli gibi, ben oc ürünleri olmadan bütçeyi aşıp alsam ileride oc ile bilgilenip doğru oc yi yapsam bu sisteme güzel olur bence fakat ekran kartı olarak 5500xt ultra ayarlarda gta5 gibi oyunları en az 60 fps oynatabilecek mi ?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Malesef adam akıllı alternatif yok.

Hocam bunlar biraz normalden bir tık pahalı olur indirimlerle güzel bir pc toplarsın olmadı ekran kartından kısarız beni takip et stoklar düzelince bana danış yada indirim yakalayınca söyle mesajdan ve indirimli bulduğunu kap .

sistem hakkında ve eski sistemim hakkımda bi forum açtım artıları eksileri doğrusunu bulmak için bu linkten devam edebilir miyiz

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yani ama arada fark olcaktır 2666mhz ile 3733mhz arasında sence ne kadar fark vardır ? Tahmin edin hocam gpu du cpu du ramdi derken 20-25fps fark olur. Ve renderda ise daha hızlı aynı zamanda ram mhz i yüksek olunca daha çevik

Ve aynı zamanda 3 3600x çekirdekleri ile daha hızlı windows açıcaktır çünkü daha düsük bütçedeki 5 2600 ve 2600x hariç 4çekirdekler 2600x ise oyun odaklı değil.

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
ram ekran kartı işlemci için de oc yapabileceğim sistem arıyorum doğru oc ile hem performansı fazlasıyla arttırıp hemde ömrü uzatmak istiyorum
toplayacağımız sistemde ram çipi dandik bellek dandik psu kalitesiz kasanın hava akışı kötü gibi sorunlar yaşamak istemiyorum bütçe hazır 1 kere alacağım lütfen sorun yaşamayayım hiçbir parçada

palit 1660 süper eski yani 2,500 TL civarına ne zaman düşecek ?

biliyorum saat çok geç ama önemli
1660super tahminimce martta düşer ama stok hemen erir herkes pusuya yattı

Top Bottom