İlk defa duyuyorum.Pc açılıyor, fareyi tıklarsam mavi ekran veriyor.
Bendeİlk defa duyuyorum.
Acıliyor biraz bekliyom klavyede sorun yok mouse tikladigimda mavi veriyor.Tıklamadan pc yi açınca ne oluyor ?
Belki mouse duyarlı bir virüstür.
Güvenli modda başlatıp minidump dosyasını paylaşmaya çalışır mısın?Pc açılıyor, fareyi tıklarsam mavi ekran veriyor.
bi 5dk bekle bakalım bir şey oluyormu,Acıliyor biraz bekliyom klavyede sorun yok mouse tikladigimda mavi veriyor.
Güvenli modda başlatıp minidump dosyasını paylaşmaya çalışır mısın?
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği
Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin.support.microsoft.com
Daha önceki günlerde mavi ekran almışsınız.
Baska konularda valorantin yaptigi bi güncellemeden dolayi oldugu yaziordu. valoyu sildim duzeldi.Daha önceki günlerde mavi ekran almışsınız.
Mouse Human Interface Device hata veriyor.
Bilgisayarı yine güvenli modda başlatın ama güvenli modu internet ile başlat yazanı seçip açın veya yön tuşları ile dediklerimi yapabilirseniz bu da bir yöntem.
Aygıt yöneticisine girip "Fare ve diğer işaret aygıtları" kısmından tüm HID sürücülerini sağ tıklayıp güncelleştir deyip "otomatik ara/bul" deyin.
Alıntıyı görüntüle
Bunu da uygulayın.
![]()
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karÅılaÅtıÄınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin iÅini yapmasınıwww.technopat.net