- Reaksiyon skoru
- 29
Uzantılar yüklenmiyor. Sitelere giremiyorum. Sol üst köşedeki gibi "Adsız" yazıyor. Nasıl çözeceğim yardım eder misiniz?
Sabah birisi daha aynı sorunu yaşamıştı. Güncelleme kaynaklı olabilir. Hangi sürümü kullanıyorsunuz şu anda?
ayarlara sitelere hiçbir şeye giremiyorumchrome'a gir, arama kısmına chrome://version yaz. Profil yolu yazan yerdeki dizini kopyala. Sonra o dizine git, oradaki herşeyi sil. Ve chrome a yeniden gir.
UYARI: Chrome yeniden indirilmiş gibi olacaktır. Tüm uzantılar ve hesaplar silinecek.
Tamam o zaman şöyle yapın,
Windows un arama kısmına gidin, %appdata% yazıp enter a basın, sonra "local" klasörüne gidin, google klasörüne gidin, chrome klasörüne gidin, User Data klasörüne gidin, Default a gidin ve oradaki herşeyi silin
Ben userdata'ya girip bütün dosyaları silmiştim. Userdata klasörünü silince düzeldi.Tamam o zaman şöyle yapın,
Windows un arama kısmına gidin, %appdata% yazıp enter a basın, sonra "local" klasörüne gidin, google klasörüne gidin, chrome klasörüne gidin, User Data klasörüne gidin, Default a gidin ve oradaki herşeyi silin