Oyunun ismi ile birlikte yanına da torrent yaz ve arat google'da.Torrente düştü mü? Düştüyse bir link atın.
konuyu açan kişiye özelden mesaj atılabilir.Düşmedi zaten link yasak
senin gibi zihniyetsiz insanlar bu yüzden torrentten nasıl oyun indirleceğini bilmiyor her site güvenilir deyil 2 tane güvenilir site var onları burda söylüyemem ama arkadaşa özelden atabilirim 2000 nesil ve üstü torrentden oyun indirmenin ne olduğunu hiç bir zaman bilemeyecek.Oyunun ismi ile birlikte yanına da torrent yaz ve arat google'da.
Onu da biz mi söyleyelim.
Emrivaki şekilde de konuşma !
Kanka yorum yapanları uyaracağına sen atsana.konuyu açan kişiye özelden mesaj atılabilir.
Senin gibi zihniyetsiz diyerek bana hakaret ediyorsun edebin ile takıl.konuyu açan kişiye özelden mesaj atılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin gibi zihniyetsiz insanlar bu yüzden torrentten nasıl oyun indirleceğini bilmiyor her site güvenilir deyil 2 tane güvenilir site var onları burda söylüyemem ama arkadaşa özelden atabilirim 2000 nesil ve üstü torrentden oyun indirmenin ne olduğunu hiç bir zaman bilemeyecek.
Adam babasının oğlu gibi emrediyor.
link olayı forumlarda yasak özelden sana atılabilir ama onu geçtim sana herhangi birisi insan evladı yada adem oğlu derse torrenten oyun indirme böle böle derse hiç kulak dinleme kendileri nasıl indirceğini bilmediği için reklmlara bastığı için sorunlar yaşamış insanlardır.arkadaşlar ben linkin yasak olduğunu bilmiyordum. kb
sadrazamın evladına bak emir veriyor.