Unutmuşum atmayı beklediğin için saolHocam müsaitseniz atabilir misiniz?
Siz alışveriş yaptınız mı ? veya bir tanıdık . Kalite olarak nasıldır ? Yıkamadan sonra bir sıkıntı çıkar mı ? Expo'dan bahsediyorum. Kendilerinenden cüzdan almıştı güvenilir biliyorum ama kıyafetde endişelerim vsr .Unutmuşum atmayı beklediğin için saol
LİNKLER :
EXPOSEWEARTR | Shopier
Kredi kartı ile güvenli şekilde alışveriş yapmak için tıklayınwww.shopier.com
404 - Hata | Luis Butik
Yeni sezon Unisex giyim ürünleri en uygun fiyatlarla luisbutiks.com'da! Taksitli alışveriş ve kapıda ödeme fırsatını kaçırmayın!www.luisbutiks.com
Vallahi alışveriş yapmadım ama siteyi önerenler ve alışveriş yapanları görmüştüm internetteSiz alışveriş yaptınız mı ? veya bir tanıdık . Kalite olarak nasıldır ? Yıkamadan sonra bir sıkıntı çıkar mı ? Expo'dan bahsediyorum. Kendilerinenden cüzdan almıştı güvenilir biliyorum ama kıyafetde endişelerim vsr .
Hocam sana ben atmıştım linki.EXPOSEWEARTR | Shopier
Kredi kartı ile güvenli şekilde alışveriş yapmak için tıklayın
Knk peki şu takım eşofman takımları nasıldır sence ?Hocam sana ben atmıştım linki.
Aldım ben, araya haftasonu girdiği için kargo gelmedi 2 gün içinde gönderdiler.
Kumaşı orjinal kadar kaliteli, tüm cepleri aktif.
Ben Beğendim
Onlarda kumaş ama daha ince bi kumaş, Tech Fleece tarzı değil normal eşofman tarzıKnk peki şu takım eşofman takımları nasıldır sence ?
PSG yada REAL fln ??
Sence değermi 550TLYE ???Onlarda kumaş ama daha ince bi kumaş, Tech Fleece tarzı değil normal eşofman tarzı
Değebilir.Sence değermi 550TLYE ???
Rica etsem link atsana knkDeğebilir.
Forma Durağındanda bakabilirsin
Rica etsem link atsana knk