Neler Yeni

AMD Ekran kartı The Last Of Us Part 1 oyundan atma sorunu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
XFX SWFT RX 6600 XT kartım var.
Driver sürümü 23.4.3 kullanıyorum.
Sürekli oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Screenshot_20230523-235543766~2.jpg

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
rez bende öğrenmek isterim neden oldugunu ama oyun problemliydi belki onunla alakalıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Tunç

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bu sorunu bende uncharted ve God Of War da yaşadım hala da çözemedim hocam lanet bir sorun

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Uygunsuz davranış
Çözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almak 😂
yaw yok ya sen dandik PSU kullanıon yoksa AMD mukemmel.(!) Az sonra gelir AMD'nin köpekleri linçlerler seni. Hayatlarında 1 kere dahi AMD kart kullanmayan insanlar sırf linç yememek için AMD savunuyor. Tamamen sürü psikolojisi, hepsi koyun bunların. Sorun yaşadığımızı dile getirince Nvidia fanboyu oluyoruz bunu da unutmamak gerek. Bir daha AMD kart tercih etmeyeceğim. Çok yordu beni cidden. Sorun yaşayan olduğu kadar yaşamayan da var. Ama bu sorunsuz demek değil ki. Zamanında biraz fazla verip 3060 almadım. Keşke öyle bir şey yapmasaydım. İsteyen istediği gibi linçleyedebilir bu arada sorun yok. Şurada 2-3 fanboydan linç yiyorum diye kendi yaşadığım sorunlarımı göz ardı edemem. Bana göre AMD, ekran kartının xiaomisidir. Sorun yaşan olduğu kadar yaşamayan da var. Ayrıca uygun fiyata güzel bir performans sunuyor. Nvidia ise İphone'dur benim gözümde.
Kendim de AMD kart ve Xiaomi telefon kullanıyorum bu arada onu da belirteyim. Şu an yeni nesil Samsung telefonlar iPhone'a kafa tutabiliyor mesela. Fakat henüz Nvidia'ya bir rakip yok. Umarım Intel ekran kartı işini güzel bir şekilde yaparda ekran kartı piyasasının Samsung'u olur. Yoksa bu Nvidia bize daha fazla geçirmeye devam eder.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
yaw yok ya sen dandik PSU kullanıon yoksa AMD mukemmel.(!) Az sonra gelir AMD'nin köpekleri linçlerler seni. Hayatlarında 1 kere dahi AMD kart kullanmayan insanlar sırf linç yememek için AMD savunuyor. Tamamen sürü psikolojisi, hepsi koyun bunların. Sorun yaşadığımızı dile getirince Nvidia fanboyu oluyoruz bunu da unutmamak gerek. Bir daha AMD kart tercih etmeyeceğim. Çok yordu beni cidden. Sorun yaşayan olduğu kadar yaşamayan da var. Ama bu sorunsuz demek değil ki. Zamanında biraz fazla verip 3060 almadım. Keşke öyle bir şey yapmasaydım. İsteyen istediği gibi linçleyedebilir bu arada sorun yok. Şurada 2-3 fanboydan linç yiyorum diye kendi yaşadığım sorunlarımı göz ardı edemem. Bana göre AMD, ekran kartının xiaomisidir. Sorun yaşan olduğu kadar yaşamayan da var. Ayrıca uygun fiyata güzel bir performans sunuyor. Nvidia ise İphone'dur benim gözümde.
Kendim de AMD kart ve Xiaomi telefon kullanıyorum bu arada onu da belirteyim. Şu an yeni nesil Samsung telefonlar iPhone'a kafa tutabiliyor mesela. Fakat henüz Nvidia'ya bir rakip yok. Umarım Intel ekran kartı işini güzel bir şekilde yaparda ekran kartı piyasasının Samsung'u olur. Yoksa bu Nvidia bize daha fazla geçirmeye devam eder.
18 yıldır AMD kullanıyorum yordu artık. Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,630
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
18 yıldır AMD kullanıyorum yordu artık. Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım.
Valla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
Valla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.
18 yılın 1 yılı driver silip uğraşmakla wattmanla geçmiştir 😂
İntel ARC serisi kartları çıkalı 1 yıl oldu olmadı adamlar AMD den daha kararlı driver düzeltme ve kendini geliştirmede.
ATI kurulalı 38 sene olmuş adamlar gram ilerlemedi driver konusunda (!).

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
XFX SWFT RX 6600 XT kartım var.
Driver sürümü 23.4.3 kullanıyorum.
Sürekli oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
Hocam hiç hata kodu çıkmadımı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 6800 de ultrada akıyodum ben bişi olmuyodu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,069
Üyeler
167,780
Son üye
Bahator
Top Bottom