Dostum sorunun çözümünü bulabildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.XFX SWFT RX 6600 XT kartım var.
Driver sürümü 23.4.3 kullanıyorum.
Sürekli oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
oyunun çöktüğü yerde grafikleri en düşüğe al o sahneyi geçtikten 3 4 dk sonra tekrar eski haline çevirXFX SWFT RX 6600 XT kartım var.
Sürekli oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
En mantıklısı çözüm bence de hocam jdkwjdjwjdÇözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almak![]()
yaw yok ya sen dandik PSU kullanıon yoksa AMD mukemmel.(!) Az sonra gelir AMD'nin köpekleri linçlerler seni. Hayatlarında 1 kere dahi AMD kart kullanmayan insanlar sırf linç yememek için AMD savunuyor. Tamamen sürü psikolojisi, hepsi koyun bunların. Sorun yaşadığımızı dile getirince Nvidia fanboyu oluyoruz bunu da unutmamak gerek. Bir daha AMD kart tercih etmeyeceğim. Çok yordu beni cidden. Sorun yaşayan olduğu kadar yaşamayan da var. Ama bu sorunsuz demek değil ki. Zamanında biraz fazla verip 3060 almadım. Keşke öyle bir şey yapmasaydım. İsteyen istediği gibi linçleyedebilir bu arada sorun yok. Şurada 2-3 fanboydan linç yiyorum diye kendi yaşadığım sorunlarımı göz ardı edemem. Bana göre AMD, ekran kartının xiaomisidir. Sorun yaşan olduğu kadar yaşamayan da var. Ayrıca uygun fiyata güzel bir performans sunuyor. Nvidia ise İphone'dur benim gözümde.Çözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almak![]()
18 yıldır AMD kullanıyorum yordu artık. Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım.yaw yok ya sen dandik PSU kullanıon yoksa AMD mukemmel.(!) Az sonra gelir AMD'nin köpekleri linçlerler seni. Hayatlarında 1 kere dahi AMD kart kullanmayan insanlar sırf linç yememek için AMD savunuyor. Tamamen sürü psikolojisi, hepsi koyun bunların. Sorun yaşadığımızı dile getirince Nvidia fanboyu oluyoruz bunu da unutmamak gerek. Bir daha AMD kart tercih etmeyeceğim. Çok yordu beni cidden. Sorun yaşayan olduğu kadar yaşamayan da var. Ama bu sorunsuz demek değil ki. Zamanında biraz fazla verip 3060 almadım. Keşke öyle bir şey yapmasaydım. İsteyen istediği gibi linçleyedebilir bu arada sorun yok. Şurada 2-3 fanboydan linç yiyorum diye kendi yaşadığım sorunlarımı göz ardı edemem. Bana göre AMD, ekran kartının xiaomisidir. Sorun yaşan olduğu kadar yaşamayan da var. Ayrıca uygun fiyata güzel bir performans sunuyor. Nvidia ise İphone'dur benim gözümde.
Kendim de AMD kart ve Xiaomi telefon kullanıyorum bu arada onu da belirteyim. Şu an yeni nesil Samsung telefonlar iPhone'a kafa tutabiliyor mesela. Fakat henüz Nvidia'ya bir rakip yok. Umarım Intel ekran kartı işini güzel bir şekilde yaparda ekran kartı piyasasının Samsung'u olur. Yoksa bu Nvidia bize daha fazla geçirmeye devam eder.
Valla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.18 yıldır AMD kullanıyorum yordu artık. Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım.
18 yılın 1 yılı driver silip uğraşmakla wattmanla geçmiştirValla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.
Hocam hiç hata kodu çıkmadımı ?XFX SWFT RX 6600 XT kartım var.