Yardım sıfır dan oyun listesi öneri (EPİC İNDİRİMLERİ)

Fransali

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,702
Bir hocam için sistem topladık. 4060 ti ,5600 sistem aldı. Tamamen sıfır dan kütüphane oluşturcak. Aklınıza gelen ilk etapta almalı dediğiniz oyunları atarmasınız. Elinizde derli toplu hazır oyun listesi varsa daha iyi olur tek tek uğraşmayın. Benim aklıma RDR2 ,Metro serisi gibi oyunlar geldi. Bütçe olarak sorun yok ilgisini çektiği sürece birkaç binlik sepet yapabilir. Şimdiiden teşekürler.

Hocam hikayeli oyun arıyorsan ben Death Stranding ve God of War serisinden çok keyif alarak oynamıştım tavsiye ederim.

Bir hocam için sistem topladık. 4060 ti ,5600 sistem aldı. Tamamen sıfır dan kütüphane oluşturcak. Aklınıza gelen ilk etapta almalı dediğiniz oyunları atarmasınız. Elinizde derli toplu hazır oyun listesi varsa daha iyi olur tek tek uğraşmayın. Benim aklıma RDR2 ,Metro serisi gibi oyunlar geldi. Bütçe olarak sorun yok ilgisini çektiği sürece birkaç binlik sepet yapabilir. Şimdiiden teşekürler.
Şu an microsoft store da persona 5 royal indirimde sadece sizin arkadaş için söylemiyorum ilgisini çeken herkes gidip baksın bence.
artı olarak 24 martta da epic games store indirimleri başlayacak diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri