Neler Yeni

Bluetooth problemi. Lütfen yardım edin.

Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
253
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Selamlar. Aylardır çözemediğim bir problem var. Gezmediğim forum, incelemediğim site kalmadı. Yine denedim yapamadım son çare buraya tekrar yazayım belki bilen birisine denk gelirim dedim.


Elimde 2 adet Bluetooth cihazım var Bunlardan birisi Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör. Diğeri ise Apple Airpods 2. nesil. Bunların her ikisini de Windows bilgisayarımda kullanmak istiyorum ancak bir türlü bağlayamıyorum. Üzerinde CSR 4.0 yazan bir usb Bluetooth adaptörü kullanıyorum.

Her seferinde bağlanmak istediğimde Windows her iki cihazımı da görüyor fakat bağlanmaya çalıştığımda Windows ''Pin'i denetleyin ve yeniden bağlanmayı deneyin şeklinde hata veriyor.''

Son olarak Windows 11' e geçiş yaptıktan sonra belki bir gelişme vardır diyerekten deneme yaptım olmadı. Bir yakınıma ait olan Oppo Enco Air model kulaklığı bağlamaya çalıştığımda ilk denemede sorunsuz bir şekilde bağlandı.

Şuan net olarak hatırlamasam da muhtelif zamanlarda internette yaptığım araştırmalar sonucu envai çeşit yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı.

Benim gibi bu konudan muzdarip olan, uğraşıp bu sorunu aşabilmiş kişiler varsa lütfen yardımcı olsunlar.

Bu arada kullandığım Bluetooth adaptörü Bluetooth 4.0 standardında. Son çare olarak Bluetooth 5.0 adaptör alıp onu denemeyi düşünüyorum. Sizce bu yöntem işe yarar mı ?
 

Kontfire

80+ Silver
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
2,264
Bende de CSR 4.0 marka Bluetooth usb takılı. İlk kez kulaklığımi bağlamaya çalıştığımda ses sürekli kesintiye uğruyordu. Sonra CSR 4.0 ın driverini buldum yaklaşık 500mb, onu kurunca sıfır sıkıntıyla kullaniyorum. Driverini kurunca Windows Bluetooth sekmesinden kullanilmiyor ayrı bir Bluetooth simgesi oluşuyor bu arada. O simgeden kulaklığını tanıtıp bağlıyorsun. Belki sende de sıkıntıyı çözer .
 

stereohearts

80+ Gold
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
8,319
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,847
Konum
Cehennem
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Oktay4564

80+
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
16
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oktay
driver ı kurunca bağlayabildin mi hocam
 

Noxyy

80+
Katılım
9 Aralık 2021
Mesajlar
326
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
Yaş
26
İsim
Deniz TAŞKIN
tp link 5.0 var geçen hafta aldım. Cihazlar 1 kere eşleştirince her açmada otomatik bağlanıyor samsung buds 2 olsun telefon olsun. xbox kol aldım kargoda o da gelince onu da bağlayacağım mesela
 
Top Bottom