Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

ka4p3

80+
Katılım
6 Mart 2022
Mesajlar
103
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berat
adam mantıklı bir hareket yapmış ve öneri istemiş. fakat gelen yorumlar forumun yaş ortalamasını göz önüne seriyor.
 
Katılım
11 Ağustos 2022
Mesajlar
34
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kayrahan Demir
Siz neyi boykot etmek istediğimiz farkında mısınız? Daha geçen gün Şifa Hastanesi'ne taşınmak için izin verip bombaladılar. Sonra hastaneye girip onlarca kadına tecavüz edip katlettiler. Son 100 yılda ölen çocuk sayısı 4 ayda şehit oldu. Eğer bilsem ki ettiğim boykot hiç bir işe yaramayacak, en azından insanlığımdan ödün vermemiş olurum. Çünkü bunlar insan değil. (Adminler forum kurallarının dışına çıktığımın farkındayım. Ama gözleri kör olmuş sadece Filistin'in eylül ayındaki ilk saldırısını görüyorlar. Daha önce yapılan 74 yıllık eziyeti görmüyorlar. Ee biz Kuvay-ı Milliye olarak aynı şeyi yapmadık mı? Biz ülkemizi savunduk? Hayırlı Ramazanlar.)
Kuvay-ı milliye benzetmesi hiç olmamış. Tarihimizin en asil birlik hareketini şuursuz olaylarla benzetmeyelim lütfen. Zaten benzemiyor.
 

Kaptan7

80+
Katılım
15 Ocak 2024
Mesajlar
169
Arkadaşlar i7 3770'im var ama yükseltmek istiyorum. İntel milyar dolarlık tesis kuruyor i*rail'de... Amd boykot ürünleri arasında yer alıyor mu? Eğer almıyor ise İntel'den Amd'ye geçerken bilgisayarın hangi parçalarını sıfırdan değiştirmek zorundayım. Ben sadece işlemci ve doğal olarak anakart değişiyor diye biliyorum. Ramler vs. değişecek mi? Teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar!
Sen bu kafayla çok yaşamazın kanzii😂
 
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
4,058
dostum pcni çöpe at çünkü pc kullandığın her saniye israile yardım gidiyor (ya da bana ver)
 

johan

80+ Silver
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
2,423
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
ismail
Adam elinden geldiğince İsrail'e destek olmamaya çalışıyor. Bizim millette elinden geldiğince İsrail yanlısı olmuş. Hele birisi yorumlarda hemen bir Coco cola dikeyim yazmış. Arkadaşı boykot yapmaya dikkat eden vicdani da o coca colayi babasının malı gibi savunanlar neyin derdinde ? Arap sevici diye milleti dışlayanlarin İsrail seviciliği gönülden galiba.
Sen şimdi kola yerine fanta alıyorsundur :kekw:
 

MrCodeX

80+ Silver
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
3,786
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Sinan Aba
Sayın cumhurbaşkanımızın mitinginde İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın yazılmıştı ama hemen güvenlik engel olup pankartı kaldırdı ve açanları da dışarı aldı. Bizim türkolarda halen boykot peşinde :)
 
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
4,058
Arkadaş gayet düzgünce bir şey istemesine rağmen yine türk milletinin saygı göstermeyip trol mesajları yazması neden gelişemediğimizin ufak örneklerinden bir tanesi
bence asıl sebep bunlara inananlar
1711265247598.png

ibm ne la hangi yüzyılda yaşıyon .d
 

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Katılım
14 Mayıs 2022
Mesajlar
11,443
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Hasan Ali
Bende boykota önem verirdim şuan ortalama çünkü zaten İsrail'e tel satıyoruz , meyve satıyoruz kısaca ne kadar uğraşsan da olmuyor önce devletinin bir şeyler yapması lazım sen elektronik ürünlerde değilde market rafında ki ürünleri boykot etmen daha mantıklı vicdanen daha rahat olursun.

bazı arkadaşlar vicdanı sarsılmış gibi aslında doğru yazdıkları -söyledikleri- ama çok sert söylüyorlar buda tartışma ortamı oluyor
 

johan

80+ Silver
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
2,423
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
ismail
Konu hakkında bilgi sahibi değilim siyaset işleriyle ilgilenmem,sevmem.Ortada bir kişinin fikri var ve ona saygı duyulmuyor onu belirtiyorum.Biraz geç olgunlaşıcaklar sanırım
Sana günde 1 doz sarı kola yazıyorum.Tok karnına tüket lütfen.
 
Katılım
26 Mart 2023
Mesajlar
208
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Volkan Avcı
Paşam çok boykotcuysan ilk önce elindeki telefonu, evindeki televizyonu bir at bakim. Onların çip üreticisi kim bir araştır troll konu
 
Top Bottom