Neler Yeni

Yardım bir sorum var HTML ile alakalı

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
arkadaşlar temel attım HTML için en azından başka bir siteye yönlendirebilecek şekilde yazı olan bir sayfa yaptım da kendim gerçek bir site nasıl yapabilirim böyle insanların linkini arama motoruna yapıştırıp girebileceği domain olayları vs ne biri anlatabilir mi teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
hosting sitesi : https://render.com
buradan tasarladığın bir siteyi ücretsiz yayınlayabilirsin ve herkes o siteye erişim sağlayabilir. ücretsiz servis olduğu için site yüklenmeleri geç olabiliyor.

kendim sıfırdan tasarladığım site aynı yerden yayınlıyorum : https://mehmet-maytahan.onrender.com

Zechion

80+ Silver
arkadaşlar temel attım HTML için en azından başka bir siteye yönlendirebilecek şekilde yazı olan bir sayfa yaptım da kendim gerçek bir site nasıl yapabilirim böyle insanların linkini arama motoruna yapıştırıp girebileceği domain olayları vs ne biri anlatabilir mi teşekkürler
Bir domain yani alan adı alman lazım. Sonrasında da bir hosting serveri ile yayınlaman lazım.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Sitenin kendisi olarak direk HTML ile oluşturduğum dosyayı mı atacağım
render.com hakkında bir bilgim yok ama kullandığım diğer bedava hostinglerde o şekilde oluyordu burada da bütük ihtimalle öyledir. Anasayfanızın adını index.html olarak değiştirip siteye yükleyebilirsiniz. Diğer sayfaları da "hakkimizda.html" gibi yükleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
Sitenin kendisi olarak direk HTML ile oluşturduğum dosyayı mı atacağım
github ı biliyor musun bilmiyorsan youtube dan göz at temel yapısını kullanacağın basittir. projeni yani html dosyanı oraya yüklüyorsun sonra sana bahsettiğim siteden ücretsiz bir şekilde siteyi istediğin isimle yayınlayabiliyorsun (istediğin-isim.onrender.com) gibi

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
github ı biliyor musun bilmiyorsan youtube dan göz at temel yapısını kullanacağın basittir. projeni yani html dosyanı oraya yüklüyorsun sonra sana bahsettiğim siteden ücretsiz bir şekilde siteyi istediğin isimle yayınlayabiliyorsun (istediğin-isim.onrender.com) gibi
Hocam duydum da millet yaptığı yazılımları oraya mı yukluyordu şimdi ben html dosyası olarak yazacam siteyi github a dosyayı atacağım sonra da domain ci adama link atıp işte sunun sitesi mi açılacak diyeceğim

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Hocam duydum da millet yaptığı yazılımları oraya mı yukluyordu şimdi ben html dosyası olarak yazacam siteyi github a dosyayı atacağım sonra da domain ci adama link atıp işte sunun sitesi mi açılacak diyeceğim
Kardeşim YouTube'den videosu izlemen daha iyi. Ve daha iyi anlarsın. Ondan sonra gerisini buradan soeabilirsin.

Top Bottom