Kyruse daha iyi tamda videosunu izliyordumGamepower Kyruse Pro 7.1 mi? Gamepower Fujin Pro mu almalıyım? Ya da Teknosa'dan 1300 lira bandında oyun kulaklığı önerir misiniz?
Önerebileceğin başka bir kulaklık varsa, onada bakabilirim bu fiyat bandında.Kyruse daha iyi tamda videosunu izliyordum
Önerebileceğin başka bir kulaklık varsa, onada bakabilirim bu fiyat bandında.
https://www.incehesap.com/havit-gam...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.83.9 Bunada bakabilirsin.Önerebileceğin başka bir kulaklık varsa, onada bakabilirim bu fiyat bandında.
Kasamda bluetooth desteği olması lazım mı bu kulaklık için?
Type-C girişi var dönüştürücü alarak kullanılabilir kasanızda bluetooth yoksa.Kasamda bluetooth desteği olması lazım mı bu kulaklık için?
Bu fiyat bandında kablosuz tercih etmemeliyim bence. Kyruse almayı düşünüyorum.Type-C girişi var dönüştürücü alarak kullanılabilir kasanızda bluetooth yoksa.
Kyruse ya da gönderdiğim 2. kulaklığı bu arada attığım fuxi h3 mükemmel öneririm.Bu fiyat bandında kablosuz tercih etmemeliyim bence. Kyruse almayı düşünüyorum.
Katılıyorum fakat Kyruse gerçekten iyi.GAMEPOWER TERCİH ETMEMELİSİN
Magnus V2'ye de iyi dediler aldım, sesi vs. gayet iyi ama mikrofonu 2. haftadan bozuldu. Driver falan yüklemedim ama alakası var mı bilmiyorum başta çalışıyordu.Katılıyorum fakat Kyruse gerçekten iyi.
Önerebileceğiniz kulaklık varsa bakabilirim.GAMEPOWER TERCİH ETMEMELİSİN
Kanka o kulaklık hakkında bir bilgim yok kusura bakma.Magnus V2'ye de iyi dediler aldım, sesi vs. gayet iyi ama mikrofonu 2. haftadan bozuldu. Driver falan yüklemedim ama alakası var mı bilmiyorum başta çalışıyordu.