Neler Yeni

🔥İndirim 400gx2 Adet Nutella 160₺ 🤠😍

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
kendine en ufak saygısı olan nutella yemez gidin az daha üzerine koyup Tarım kredi yada fiskobirlik alın yada sıcak indirimlerde abdurraman tatlıcı tadıbu alın
kendisine en ufak saygısı olan böyle yorum atmaz..

Saygı üzerine genelleme yapamazsın.

Penguen

80+ Silver
Arkadaşlar çok daha pahalı farkındayım ama Tadıbu öneririm.
%13 fındık oranı var Nutella'nın. Palm yağı içermesi ve yabancı olması da ekstra. Yerli ve %33 fındık oranlı Tadıbu çok daha mantıklı. Tadı da çok daha iyi bence. Tercih meselesi ama Tadıbu varken Milka, Nutella vs paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Çok daha zararlı, katkılı ürünler, insanlar ucuz ve adı var diye alıyor ama zararlı şeyler sonuçta, ne kadar mantıklı?

4 Tadıbu, 350 TL.

panda_1

80+
Tarım kredi ve Fiskobirlik hiç de güzel değil. Gereksiz yoruma gerek yok.
tabi içine kansarojen palm yağı koyunca tatlı oluyor yada daha az fındık koyup şeker basınca damağa daha çok hitap ediyor haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendisine en ufak saygısı olan böyle yorum atmaz..

Saygı üzerine genelleme yapamazsın.
Kendime saygım var bunları yemiyorum. Diğer arkadaşlara saygım var uyarıyorum.Her tadı güzel olan şey sağlıklı değil maalesef. Sırf yabancı özentisi olupta türk markalarını ezmeye gerek yok doğruları konuşuyoruz burada.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ender
1719584611327.png

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,894
İsim
Mehmet Aslan
Kendine saygısı olan Nutelle yemez gider Tadıbu alır hadi bakiyim :PeepoLeave:

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Erdem Oğuz
Kendine saygısı olan Nutelle yemez gider Tadıbu alır hadi bakiyim :PeepoLeave:
tabi içine kansarojen palm yağı koyunca tatlı oluyor yada daha az fındık koyup şeker basınca damağa daha çok hitap ediyor haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendime saygım var bunları yemiyorum. Diğer arkadaşlara saygım var uyarıyorum.Her tadı güzel olan şey sağlıklı değil maalesef. Sırf yabancı özentisi olupta türk markalarını ezmeye gerek yok doğruları konuşuyoruz burada.
Arkadaşlar çok daha pahalı farkındayım ama Tadıbu öneririm.
%13 fındık oranı var Nutella'nın. Palm yağı içermesi ve yabancı olması da ekstra. Yerli ve %33 fındık oranlı Tadıbu çok daha mantıklı. Tadı da çok daha iyi bence. Tercih meselesi ama Tadıbu varken Milka, Nutella vs paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Çok daha zararlı, katkılı ürünler, insanlar ucuz ve adı var diye alıyor ama zararlı şeyler sonuçta, ne kadar mantıklı?

4 Tadıbu, 350 TL.
Okuma anlamanızmı yok ben zaten tadıbu ya bişi demedim diğerleri kötü nutellaya göre tadıbu gerçekten güzel.

Top Bottom