emrekayrag
80+
fiyatları bilmiyorum da 400gr 80 tl çok mu acaba?indirim nerde
normal fiyatlarfiyatları bilmiyorum da 400gr 80 tl çok mu acaba?
Tarım kredi ve Fiskobirlik hiç de güzel değil. Gereksiz yoruma gerek yok.kendine en ufak saygısı olan nutella yemez gidin az daha üzerine koyup Tarım kredi yada fiskobirlik alın yada sıcak indirimlerde abdurraman tatlıcı tadıbu alın
kendisine en ufak saygısı olan böyle yorum atmaz..kendine en ufak saygısı olan nutella yemez gidin az daha üzerine koyup Tarım kredi yada fiskobirlik alın yada sıcak indirimlerde abdurraman tatlıcı tadıbu alın
tabi içine kansarojen palm yağı koyunca tatlı oluyor yada daha az fındık koyup şeker basınca damağa daha çok hitap ediyor haklısınızTarım kredi ve Fiskobirlik hiç de güzel değil. Gereksiz yoruma gerek yok.
Kendime saygım var bunları yemiyorum. Diğer arkadaşlara saygım var uyarıyorum.Her tadı güzel olan şey sağlıklı değil maalesef. Sırf yabancı özentisi olupta türk markalarını ezmeye gerek yok doğruları konuşuyoruz burada.kendisine en ufak saygısı olan böyle yorum atmaz..
Saygı üzerine genelleme yapamazsın.
Kendine saygısı olan Nutelle yemez gider Tadıbu alır hadi bakiyim
tabi içine kansarojen palm yağı koyunca tatlı oluyor yada daha az fındık koyup şeker basınca damağa daha çok hitap ediyor haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendime saygım var bunları yemiyorum. Diğer arkadaşlara saygım var uyarıyorum.Her tadı güzel olan şey sağlıklı değil maalesef. Sırf yabancı özentisi olupta türk markalarını ezmeye gerek yok doğruları konuşuyoruz burada.
Okuma anlamanızmı yok ben zaten tadıbu ya bişi demedim diğerleri kötü nutellaya göre tadıbu gerçekten güzel.Arkadaşlar çok daha pahalı farkındayım ama Tadıbu öneririm.
%13 fındık oranı var Nutella'nın. Palm yağı içermesi ve yabancı olması da ekstra. Yerli ve %33 fındık oranlı Tadıbu çok daha mantıklı. Tadı da çok daha iyi bence. Tercih meselesi ama Tadıbu varken Milka, Nutella vs paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Çok daha zararlı, katkılı ürünler, insanlar ucuz ve adı var diye alıyor ama zararlı şeyler sonuçta, ne kadar mantıklı?
4 Tadıbu, 350 TL.