Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptopum Ekran kartım yerine Windows Temel Görüntü Bağdaştırıcısını kullanıyor

Katılım
11 Temmuz 2024
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Ne kadar forum gezdiysem ne kadar video izlediysem asla düzelmedi. Sıfır bir Hp victus S0038NT aldım driverları kurdum, OEM windows lisans aldım. Nvidia rtx 4060 için kurmam gereken driverı kurdum fakat oyun oynamaya kalkıştığımda 2 fps alıyorum, direct x tanı aracından ekran kartımı kontrol ettim Windows Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor. Aygıt yöneticisinden ve Driver üzerinden kontrol ettiğimde rtx 4060 ve temel görüntü bağdaştırıcısı gözüküyor temel görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktım, kaldırdım, 4060 driverlarını 10 kere otomatik 10 kere manuel güncelledim fakat hiçbir şekilde 4060ı ekran kartı olarak kullanamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?
 

Emre Zengin

Moderatör
Katılım
22 Nisan 2021
Mesajlar
19,328
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,515
Konum
Çorlu/Tekirdağ
İsim
Emre Zengin
Hayatımda ilk defa işlemcilerin driverı olduğunu gördüm ama evet driverı kurup omen gaming hub kurdum, yüksek ihtimalle omen'a gerek bile yoktu zaten driverı kurduğum anda ekran kendine geldi, sağ olun.
Şimdi laptoplarda olay şöyle bir tane işlemcinin dahili grafik sürücüsü var bir de harici ekran kartının driverı var. Sana o attığım linkten ara ara sürücüleri kontrol edebilirsin. Önemli değil.
 
Top Bottom