En fazla 10-12 bin TL'ye çıkacak kadar bütçem var. Genellikle valorant ve cs2 oynuyorum, dizi/film izlemiyorum.
Monitör önerilerinizi alabilirim.
Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Sektör lideri 360Hz değişken yenileme hızı ve inanılmaz hız 0,5msi GtG (Griden Griye) yanıt süresiyle, daha hızlı oyun içi tepki süresi ve hareket edenwww.gaming.gen.tr
Samsung 27" ODYSSEY G6 1Ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 27" ODYSSEY G6 1Ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
birileri arkasına kulağını yaslayınca duyuluyor demiş.Arkadaşlar bu monitörle ilgili arkasından kasa kısmından bobin sesi geliyor diye bir şey okumuştum. Başına gelen var mı, rahatsız edici bir şey mi?Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Sektör lideri 360Hz değişken yenileme hızı ve inanılmaz hız 0,5msi GtG (Griden Griye) yanıt süresiyle, daha hızlı oyun içi tepki süresi ve hareket edenwww.gaming.gen.tr
Monitörü kullandım. Ses yoktu. Alınır.Arkadaşlar bu monitörle ilgili arkasından kasa kısmından bobin sesi geliyor diye bir şey okumuştum. Başına gelen var mı, rahatsız edici bir şey mi?Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Kullandım, ses yok. Fakat sol alt kısmı inanılmaz ısınıyor. Bunun dışında fena monitör değil fiyatına göre. Testlerini izlemeni ve yabancı forum yorumlarını okumanı tavsiye ederim. Ben istediğim smooth görüntüyü bu monitörde bir türlü oturtamadım. Belki ayarını yapamadım ama blur yaşıyordum bazen.Monitörü kullandım. Ses yoktu. Alınır.