Evet 16.00 da bitti arkadaşlar çok geç zaten çoğunun 50 30 stoğu vardısistemler bitti mi acaba?
yapma beEvet 16.00 da bitti arkadaşlar çok geç zaten çoğunun 50 30 stoğu vardı
Malzeme kalitesi kötü, ama Max olanı alınabilir gayetAbdullah abinin videosunu gördüm.Gözüme takılan bir kulaklık var.Alıntıyı görüntüleBe-da-va.Şu an gidesim geldi.Daha bir sürü ürün vardır elbet fakat.Bu kulaklık fiyatına kesinlikle değecek bir kulaklık.Gidip alma fırsatı olan varsa kaçırmasınPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Ek olarak psu da bedava.
Alıntıyı görüntüle
Hs80 kullanıyorum.Bircok kulaklik denemis birisi olarak kötü bulmuyorum.Siz neye dayanarak malzemesi kotu diye dusunuyorsunuzMalzeme kalitesi kötü, ama Max olanı alınabilir gayet
Her tarafı plastik çünkü. Bi kere hyperx kullansan anlardın sen de.Hs80 kullanıyorum.Bircok kulaklik denemis birisi olarak kötü bulmuyorum.Siz neye dayanarak malzemesi kotu diye dusunuyorsunuz
Plastik?Kendim 1 yıldır kullanıyorum menteşe kısımlari metal,kulakligin geri kalani sert abs plsstik.Cloud 2 de kullandim.Malzeme kalitesi cloud 2 daha iyi de de patlayayim şuradaHer tarafı plastik çünkü. Bi kere hyperx kullansan anlardın sen de.