Asus müşteri hizmetleri ile görüşün. Anakartın seri numarasını hazır tutun. Mail olarak gönderirlerA620M-E MODELİ ÇİN BİOS UPDATE YAPICAM VE EN SON MODEL DRİVERI BULAMIYORUM Y ARDIM EDERMİSİNİZ TEŞEKKÜRRLER
hocam burada lan dosyasını mı indireceğiz anlamadım birde müşteri hizmetlerine yazdım aynı yöre gönderdi.Asus müşteri hizmetleri ile görüşün. Anakartın seri numarasını hazır tutun. Mail olarak gönderirler
lan dosyasını mı indireceğim hocam ?PRIME A620M-E|Motherboards|ASUS Global
PRIME A620M-E is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, DisplayPort/HDMIâ¢/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert 2+, Power Saving...www.asus.com
BIOS & FIRMWARE olana basın onu indireceksinizhocam burada lan dosyasını mı indireceğiz anlamadım birde müşteri hizmetlerine yazdım aynı yöre gönderdi.
Bios olan yerde guncelleme göremedim Anakartın resmi sitesindehocam burada lan dosyasını mı indireceğiz anlamadım birde müşteri hizmetlerine yazdım aynı yöre gönderdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan dosyasını mı indireceğim hocam ?