Neler Yeni

Depresyon ve bunalım

Kursi

80+
Katılım
15 Temmuz 2024
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kürşat
Paran varsa kendine güzel bir bilgisayar al, discordda ve ya oyunlarda insanlarla muhabbet kur. Oradan bir kaç kişi arkadaş olur. Benim de pek arkadaşım yoktur. Odamda oturur bilgisayardan online oyunlarda muhabbet ederim. Benim en yakın arkadaşım bilgisayarımdır.
bilgisayarım var güzel değil ama oyunları oynatıyor yaklaşık 4 yıldır burdayım sarmıyor eskisi gibi
 

KlausM

80+ Silver
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
2,356
Kendini eksik görüyorsun ben bunu anladım, bence kendin de neleri eksik buluyorsan onun üstüne yoğunlaş örnek mesela sosyal olamamak özgüvensizlik bunu nasıl çözebilriiz neden olur şöyle bi düsünelim diksiyonun kötüdür konuşurken kötü hissedersin dalga konusu olmaktan korkarsın veya konu bulamıyorsun çekiniyorsun bunu da çözelim mesela zihnini geliştir çok kitap oku, çok satranç oyna vb.. şeyler ile kapasiten artsın bak sonra nasıl sosyal bir canavar oluyorsun benim önerilerim bu şekilde kaale almak senin elinde şimdiden kolay gelsin :pikacu:
 
Katılım
10 Eylül 2023
Mesajlar
186
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Söylemek istemiyorum
Merhaba, çok yalnızım 16 yaşındayım ve kilo alamıyorum 43 kiloyum işe girmek istiyorum iş bulamıyorum okulda okumuyorum arkadaşım falanda yok tek başıma canım çok sıkılıyor yaklaşık 6-7 aydır dışarı çıkmıyorum hayattan bıkmış durumdayım yardıma ihtiyacım var önerileriniz nelerdir arkadaş edinemiyorum iş bulamıyorum.
Evde kalmak çok iyi bişey değil hocam kendinizi dışarı atmaya çalışın spora gidin vs. .Bir hedefiniz olsun herhangi bir konuda. buda yardımcı olacaktır bence depresyon konusunda. kilo alma konusunda abur cubur hamburger falan ne varsa yiyor musun yoksa sağlıkkı beslenerek mı kilo almaya çalışıyorsun ? Ve iş bulamama sebebin nedir? Yani kimse seni almıyormu yoksa kendine göre mi iş bulamıyorsun?
 
Top Bottom