Neler Yeni

2-3k Kablosuz Mouse tavsiye eder misiniz?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Bütçe
2000
Selamünaleyküm,
Glorious Model I kablolu mouseum bozulduğu için yeni bir mouse almak istiyorum.
Kablosuz olmasını istiyorum. Parmaklarım ince ve uzun. Elimde yok olacak mouse istemiyorum. Tercihen deliksiz olması daha iyi ama delikli olursa da problem değil. Bütçenin üzerine çıkabilirim. Tavsiye edebileceğiniz mouse var mıdır?
Mouse tutuş şeklim: Palm

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Emre Turan
rog keris aimpoint veya gladius 3 aimpoint geri ödemesiyle birlikte 2300 ve 2000 e geliyor eloshapesten boyuta bak hangisini beğenirsen ben keris aimpoint kullanıyorum bayağı iyi öneririm ama elim normal boyutta senin büyükse gladius daha iyi olabilir geri ödeme kampanyasıyla uyguna geliyor hem cobra prodan geçtim bayağı beğendim ben

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
rog keris aimpoint veya gladius 3 aimpoint geri ödemesiyle birlikte 2300 ve 2000 e geliyor eloshapesten boyuta bak hangisini beğenirsen ben keris aimpoint kullanıyorum bayağı iyi öneririm ama elim normal boyutta senin büyükse gladius daha iyi olabilir geri ödeme kampanyasıyla uyguna geliyor hem cobra prodan geçtim bayağı beğendim ben
Hocam bende aynı mouse'u alıcam. Eliniz tam olarak boyu kaç?

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Emre Turan
Hocam bende aynı mouse'u alıcam. Eliniz tam olarak boyu kaç?
18 cmmiş fingertip tutuyorum ben içinden grip tape ekstra skatez ve ekstra swith de çıkıyor kutu içeriği de bayağı iyi uyuyorsa direkt alın geçin 690 da geri ödemesi vardı keris aimpointin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Boran Şimşek
Selamünaleyküm,
Kablosuz olmasını istiyorum. Parmaklarım ince ve uzun. Elimde yok olacak mouse istemiyorum. Tercihen deliksiz olması daha iyi ama delikli olursa da problem değil. Bütçenin üzerine çıkabilirim. Tavsiye edebileceğiniz mouse var mıdır?
El boyu nedir hocam?

feeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
Selamünaleyküm,
geri ödemeyle 1.800
Mesaj otomatik birleştirildi:

geri ödemeyle 3k

xTURANN

80+ Silver

~helloworld

80+ Bronze
Selamünaleyküm,
dostum Model I yı ne kadar süredir kullanıyorsun ve neden bozuldu rica etsem bilgi verebilir misin

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
dostum Model I yı ne kadar süredir kullanıyorsun ve neden bozuldu rica etsem bilgi verebilir misin
22 Şubat 2023 tarihinde trendyoldan satın aldım. Düzgün bir şekilde kullandım. hor kullanmadım.
Fakat 2 ay önce; Bağlantı kopması yaşamaya başladım ve bu sürekli oluyordu.
Kablonun Mouse'un içerisine girdiği kısımda bir sorun var sanırım. Çünkü mouse'un uç kısmındaki kabloyu hareket ettirdiğimde bağlantı kopuyor ve tekrar geliyor.

Ürünün kutusu ve ve garanti belgesi elimde olmadığı için yetkili servis bakmayacağını söyledi. Fakat ürünün faturası servis için yeterli aslında. Tüketici hakem heyetine başvurdum. 1 ay oldu hâlâ sonuç yok.

geri ödemeyle 1.800

geri ödemeyle 3k
Gladius III çok küçük bi mouse gibi duruyor. Avcumun içinde yok olmaz değil mi?

~helloworld

80+ Bronze
22 Şubat 2023 tarihinde trendyoldan satın aldım. Düzgün bir şekilde kullandım. hor kullanmadım.
Fakat 2 ay önce; Bağlantı kopması yaşamaya başladım ve bu sürekli oluyordu.
Kablonun Mouse'un içerisine girdiği kısımda bir sorun var sanırım. Çünkü mouse'un uç kısmındaki kabloyu hareket ettirdiğimde bağlantı kopuyor ve tekrar geliyor.

Ürünün kutusu ve ve garanti belgesi elimde olmadığı için yetkili servis bakmayacağını söyledi. Fakat ürünün faturası servis için yeterli aslında. Tüketici hakem heyetine başvurdum. 1 ay oldu hâlâ sonuç yok.

Gladius III çok küçük bi mouse gibi duruyor. Avcumun içinde yok olmaz değil mi?
Anladım hocam sağolun bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,082
Üyeler
159,441
Son üye
karacali_kadir
Top Bottom