Neler Yeni

DNS ADRESİ Hız Farkı

İlk Fotoğraf CloudFlare, ikincisi ise Otomatik DNS adresi. CloudFlare biraz daha iyi duruyor gibi. Önerebileceğiniz daha hızlı DNS Adresi var mı?

cloudflareDNS.png

otomatikDNS.png

• Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4
Bence CloudFlare daha hızlı gibi.
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?
Bende hep ayarları doğrula diyerek çıkıyorum hiç bir fikrim yok.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Cloudflare devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Silmeye gerek var. Mamafi bende hiç tarama falan yapmıyor ve de maşallah iyi yani.
Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,551
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom