Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
İlk Fotoğraf CloudFlare, ikincisi ise Otomatik DNS adresi. CloudFlare biraz daha iyi duruyor gibi. Önerebileceğiniz daha hızlı DNS Adresi var mı?
Bence CloudFlare daha hızlı gibi.en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4
Bende hep ayarları doğrula diyerek çıkıyorum hiç bir fikrim yok.Bence CloudFlare daha hızlı gibi.
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?
sizde de çıkarken tarama yapıyor mu?Bende hep ayarları doğrula diyerek çıkıyorum hiç bir fikrim yok.
Silmeye gerek var. Mamafi bende hiç tarama falan yapmıyor ve de maşallah iyi yani.sizde de çıkarken tarama yapıyor mu?
Bi de bu DNS önbelleği silinebiliyormuş. Silmeye gerek var mı acaba onu?
Cloudflare devamBence CloudFlare daha hızlı gibi.
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?
Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.Silmeye gerek var. Mamafi bende hiç tarama falan yapmıyor ve de maşallah iyi yani.
Evet temizledi.Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?