Neler Yeni

DNS ADRESİ Hız Farkı

İlk Fotoğraf CloudFlare, ikincisi ise Otomatik DNS adresi. CloudFlare biraz daha iyi duruyor gibi. Önerebileceğiniz daha hızlı DNS Adresi var mı?

cloudflareDNS.png

otomatikDNS.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4

• Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4
Bence CloudFlare daha hızlı gibi.
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?
Bende hep ayarları doğrula diyerek çıkıyorum hiç bir fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Cloudflare devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Silmeye gerek var. Mamafi bende hiç tarama falan yapmıyor ve de maşallah iyi yani.
Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Yuzarsef
Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?
Evet temizledi.

Top Bottom