Merhabalar akım korumalı priz arıyorum kesin olarak 6 slotlu olması gerekiyor şimdiden teşekkürler
başka önerileriniz de var mı hocamSchneider PM6-GR APC 1836 Joule Anahtarlı 6'lı 2 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schneider PM6-GR APC 1836 Joule Anahtarlı 6'lı 2 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Schneider PM6-GR APC 1836 Joule Anahtarlı 6'lı 2 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 978,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Schneider çok kaliteli bir markadırbaşka önerileriniz de var mı hocam
Tamamdır hocam ben diğer modellerine de bakıyımSchneider çok kaliteli bir markadır
Dediniz gibi yorumlara baktım genel olarak nerdeyse hiç kötü yorum yok peki ürünü hangi siteden hangi uygulamadan almam daha iyi olurSchneider çok kaliteli bir markadır
Hepsiburadadan Ar-Tek saticisindan almıştım ben.Tamamdır hocam ben diğer modellerine de bakıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediniz gibi yorumlara baktım genel olarak nerdeyse hiç kötü yorum yok peki ürünü hangi siteden hangi uygulamadan almam daha iyi olur
Bir sorun yaşadın mı acabaHepsiburadadan Ar-Tek saticisindan almıştım ben.
Sıkıntı yok. Philips de var ben de. Ondan da memnunumBir sorun yaşadın mı acaba
sorun olmazsa onunda linkini gönderir misinSıkıntı yok. Philips de var ben de. Ondan da memnunum
sorun olmazsa onunda linkini gönderir misin
Peki sizin bu iki ürün arasında en çok hangisi tavsiye ederisinizPhilips SPS1050B/51 5'li 2 m Anahtarlı Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPS1050B/51 5'li 2 m Anahtarlı Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPS1050B/51 5'li 2 m Anahtarlı Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 690,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SchneiderPeki sizin bu iki ürün arasında en çok hangisi tavsiye ederisiniz