hamitgoldenball
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
512gb hocam6 k pahalıya çakmışlar. 48-49 a 15 satıyorlar.
512gb hocam6 k pahalıya çakmışlar. 48-49 a 15 satıyorlar.
Yine 15 alırdın. Depolmayı iCloud çözüyor zaten512gb hocam
icloud işimi görmüyor hocam zaten halihazırda google one'a para ödüyorum ve bütün verilerim googledaYine 15 alırdın. Depolmayı iCloud çözüyor zaten
Amazon değişim kampanyası ile Samsung S24+'a geçebilirsin.büyük bir hevesle aldığım ip 13 cihazımın 2 haftanın ardından hevesimi almış gibi hissediyorum iphonenun gerçekten hiçbir esprisi yokmuş. Üstelik parayı tamamlarken borç harç işlerine de girdim o yüzden satıp daha düşük segment olsa da honor 90 almayı ve borcumu kapatmayı düşünüyorum üstelik honor 90ın ekranının iphone 13ten kat kat daha iyi olması aşırı komik. sorum başlıkta ve gayet ciddiyim
önce s24+ alıp sonra iphoneumu satmam gerekiyor sanırıp değişim kampanyasında ek destek alabilmek içinAmazon değişim kampanyası ile Samsung S24+'a geçebilirsin.
4-5 saat ekran süresi oldukça düşük bir değer değil, burada sıkıntı 4-5 saat ekran süresi almak için 2 kere şarj etmesi.4-5 saat oldukça düşük bir değer. Pil den bakıyorsunuz değil mi grafiklere orada da benzer değerler varsa bir desteğe uğrayın. Bu kadar uçurum olması bana normal gelmiyor.
ekosistem tamamen israftan ibaret bence, ben ne hoşuma giderse onu alırım markadan bağımsız neticede hepsi bir şekilde birbiriyle çalışıyorAppledan kurtulmak içinse her yol mübahtır artık. ben uzun süreli iphone, airpods, ipad ve watch kullanıcısıyım buna rağmen apple ekosistemi beni darladığını hissediyorum.
Elimdeki herşeyi elden çıkarıp samsung'a ve en önemlisi andorid tabanına dönmek istiyorum. Sen daha yolun başındaymışsın hiç ekosisteme bulaşmadan alıştığın androidden devam et.
kesinlike öyle, xiaomide aldığım tadı hiçbir telefonda alamıyorumHonor 90 kötü bir cihaz değil. Biraz kullanma fırsatım oldu ve gerçekten fiyatına göre aşırı iyi bir cihaz. Burada her Android telefon markası ve modeline b.k atacak Apple fan boyları olabilir ama bu telefonun iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. 4 yıl boyunca orta segment Xiaomi kullandım ve bunun 3 yılında gayet akıcı bir kullanım sağladı. Son 1 yıl da telefonun hafızası aşırı dolu olduğu için biraz kasmalar yaşadım (128 gb için çok doğal) Takas kampanyasıyla S24 Ultraya geçiş yaptım ve şu an ki telefonumdan da fazlasıyla memnunum.
Android telefonlar Apple fan boylarının söylediği gibi yerilecek telefonlar değil.