Neler Yeni

iPhone 13'ten Honor 90'a geçilir mi?

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
büyük bir hevesle aldığım ip 13 cihazımın 2 haftanın ardından hevesimi almış gibi hissediyorum iphonenun gerçekten hiçbir esprisi yokmuş. Üstelik parayı tamamlarken borç harç işlerine de girdim o yüzden satıp daha düşük segment olsa da honor 90 almayı ve borcumu kapatmayı düşünüyorum üstelik honor 90ın ekranının iphone 13ten kat kat daha iyi olması aşırı komik. sorum başlıkta ve gayet ciddiyim
Amazon değişim kampanyası ile Samsung S24+'a geçebilirsin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
4-5 saat oldukça düşük bir değer. Pil den bakıyorsunuz değil mi grafiklere orada da benzer değerler varsa bir desteğe uğrayın. Bu kadar uçurum olması bana normal gelmiyor.
4-5 saat ekran süresi oldukça düşük bir değer değil, burada sıkıntı 4-5 saat ekran süresi almak için 2 kere şarj etmesi.

EsdeathSama

80+ Bronze
Appledan kurtulmak içinse her yol mübahtır artık. ben uzun süreli iphone, airpods, ipad ve watch kullanıcısıyım buna rağmen apple ekosistemi beni darladığını hissediyorum.
Elimdeki herşeyi elden çıkarıp samsung'a ve en önemlisi andorid tabanına dönmek istiyorum. Sen daha yolun başındaymışsın hiç ekosisteme bulaşmadan alıştığın androidden devam et.

Appledan kurtulmak içinse her yol mübahtır artık. ben uzun süreli iphone, airpods, ipad ve watch kullanıcısıyım buna rağmen apple ekosistemi beni darladığını hissediyorum.
Elimdeki herşeyi elden çıkarıp samsung'a ve en önemlisi andorid tabanına dönmek istiyorum. Sen daha yolun başındaymışsın hiç ekosisteme bulaşmadan alıştığın androidden devam et.
ekosistem tamamen israftan ibaret bence, ben ne hoşuma giderse onu alırım markadan bağımsız neticede hepsi bir şekilde birbiriyle çalışıyor

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Sinan
Honor 90 kötü bir cihaz değil. Biraz kullanma fırsatım oldu ve gerçekten fiyatına göre aşırı iyi bir cihaz. Burada her Android telefon markası ve modeline b.k atacak Apple fan boyları olabilir ama bu telefonun iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. 4 yıl boyunca orta segment Xiaomi kullandım ve bunun 3 yılında gayet akıcı bir kullanım sağladı. Son 1 yıl da telefonun hafızası aşırı dolu olduğu için biraz kasmalar yaşadım (128 gb için çok doğal) Takas kampanyasıyla S24 Ultraya geçiş yaptım ve şu an ki telefonumdan da fazlasıyla memnunum.

Android telefonlar Apple fan boylarının söylediği gibi yerilecek telefonlar değil.

Honor 90 kötü bir cihaz değil. Biraz kullanma fırsatım oldu ve gerçekten fiyatına göre aşırı iyi bir cihaz. Burada her Android telefon markası ve modeline b.k atacak Apple fan boyları olabilir ama bu telefonun iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. 4 yıl boyunca orta segment Xiaomi kullandım ve bunun 3 yılında gayet akıcı bir kullanım sağladı. Son 1 yıl da telefonun hafızası aşırı dolu olduğu için biraz kasmalar yaşadım (128 gb için çok doğal) Takas kampanyasıyla S24 Ultraya geçiş yaptım ve şu an ki telefonumdan da fazlasıyla memnunum.

Android telefonlar Apple fan boylarının söylediği gibi yerilecek telefonlar değil.
kesinlike öyle, xiaomide aldığım tadı hiçbir telefonda alamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,662
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom