Sorun Giderme > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat öğesini seçin. Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi görüntülenir. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4'ü (ekrandaki talimatları izleyerek) seçin.
İlk açtığımda da çıkmıyordu otomatik sorun giderme tarzı bir seçenek vardı onu denedim sadece sonra bir daha aç kapa yaptım sonra oturum açma ekranına geldi şifreyi girdim dondu ve saçmaladı yazısız dümdüz mavi ekran veriyor başka bir şey yapamıyorum
Güvenli modda acabildim oturum açma ekranında shift basarak yeniden başlata basınca seçenek çıktı ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crowdstrike dosyasını gerekli konumu kontrol ettiğimde bulamadım daha sonrasında güvenli moddan çıkmak için yeniden başlattım sorun düzelir diye son güncellemeyi indirirken tekrar mavi ekran aldım
Aldığım mavi ekran sonrasında buraya yönlendiriyor
Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum
İlk açtığımda da çıkmıyordu otomatik sorun giderme tarzı bir seçenek vardı onu denedim sadece sonra bir daha aç kapa yaptım sonra oturum açma ekranına geldi şifreyi girdim dondu ve saçmaladı yazısız dümdüz mavi ekran veriyor başka bir şey yapamıyorum
Güvenli modda acabildim oturum açma ekranında shift basarak yeniden başlata basınca seçenek çıktı ne yapmalıyım
Crowdstrike dosyasını gerekli konumu kontrol ettiğimde bulamadım daha sonrasında güvenli moddan çıkmak için yeniden başlattım sorun düzelir diye son güncellemeyi indirirken tekrar mavi ekran aldım
Sistem geri yükleme yapmayı denermisin ? eğer kapatmadıysan onu son alınan kayda döndürecektir seni. bu 1 gün önceside 1 ay önceside olabilir belirtiyim.