Neler Yeni

Çözüldü✓ Teknik servis telefon verir mi?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar Samsuns S23 telefonumu servise vericem.Ön kamerada bozulma vardı uzun zamandır.Ve telefona ağustos 1'e kadar erişmek lazım.Başka zaman da veremicem artık telefonu.Eğer Ağustos 1'i geciktirecekse teknik servisten telefon isteyebiliyor muyum? Ve teknik servis telefonumu ne kadar sürede teslim eder? Teknik servis Bursa'daki.

Shourd

80+ Silver
Arkadaşlar Samsuns S23 telefonumu servise vericem.Ön kamerada bozulma vardı uzun zamandır.Ve telefona ağustos 1'e kadar erişmek lazım.Başka zaman da veremicem artık telefonu.Eğer Ağustos 1'i geciktirecekse teknik servisten telefon isteyebiliyor muyum? Ve teknik servis telefonumu ne kadar sürede teslim eder? Teknik servis Bursa'daki.
tahminimce çok sürmez yasal olarak 20 günü geçmeemli diye biliyorum ben adanadan istanbula laptopu bakıma yolladım yaklaşık yol süresi dahil 7-8 gün içinde geldi tabi telefonlarda durum nasıl bilmiyorum ama eğer evinize yakın ise aynı şehirdeyse çok gecikmeyeceğini düşünüyorum merak ediyorsanız vereceğiniz servise durumu belirtin size tahmini bi zaman verirler (yanlışım varsa kusuruma bakmayın)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tahminimce çok sürmez yasal olarak 20 günü geçmeemli diye biliyorum ben adanadan istanbula laptopu bakıma yolladım yaklaşık yol süresi dahil 7-8 gün içinde geldi tabi telefonlarda durum nasıl bilmiyorum ama eğer evinize yakın ise aynı şehirdeyse çok gecikmeyeceğini düşünüyorum merak ediyorsanız vereceğiniz servise durumu belirtin size tahmini bi zaman verirler (yanlışım varsa kusuruma bakmayın)
Hocam teşekkür ederim bilgi için.Zaten birazdan teknik servise gidip durumu belirticem.Aciliyetim olduğunu ve telefon temin edebiliyorlarsa da ihtiyacım olduğunu belirticem.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu götürdüm incelenicek dedi incelendikten sonra teknik servis işlemi görüp görmeyeceğini söyliceklermiş.Gün içi teslim olmuyorsa yedek telefon veriyolarmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,120
Üyeler
159,449
Son üye
weronn
Top Bottom