Splixson
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,289
- İsim
- Donald
hesap açarak başlayabilirsin.yardım
vergiyi dert edenlerin finansal okur yazarlık hakkında bi ... bildiği yok. vergiyi neden bu kadar önemsiyorsun ki bi kere paran yok para kazanmadın neyin vergisini ödicen? ilk önce bir para kazan sonrasında muhasebecilere binlerce dolar vereceksin. vergiyi düşünmeye gerek yok zaten oranı çok çok az.Girme Şaka bi yana vergi muhabbeti dönmeye başladığından beri borsa baya bi düşüşte. Çıktım ben paramı çekip.
işlem vergisi düşünülüyornasil vergi hocam bu aldigimiz hisse senetleri vb icin artik vergi mi ödüyoruz yoksa farkli borsa mi
yanlış anlama ama biz bu düşüşlerde zarardan satıp çıkanlara biz enai diyoruzkalan parayı çektim komple
bilmeden yüklü para ile girerse çok fazla para kaybeder zannedersem senin gibireis paran 500k uzerı değilse girme benım 100k 3 aydır canımızdan bezdirdiler zararlarda kapanmıyor paran yuklu ise gir
binance, binance TR, OKX öneririmkripto icin hangı uyglamayı kullanabılırım
farkeder, burası kripto geçmişte çöken borsalara bakarsan binlercesi var. mt gox thodex bir sürü scam borsa vesaire borsa çöker veya dolandırıcı çıkarsa paran gider kimseyede şikayet edemezsin bu yüzden güvrnilir borsalar olmalıcok fark etmez kendine göre seçebilirsin ama youtube da bunlarin videolari var izlesen cok daha mantikli olur ogrenmeden girme bence borsaya
Borsaların rezerv kanıtları
ceoları
yol haritaları
geçmişi
cüzdanlari
müşteri memmuniyeti vs. vs