Borsaya Girmek İçin Öneri

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Okuduğum bölüm iktisat. Mezun olduktan sonra ticarete ve borsaya girmek istiyorum. Mezun olmama da bir yıl kaldı. Ben de bu işleri öğrenme vaktinin geldiğini düşündüm. Belki ticarete daha ileri bir zamanda girerim. En azından borsayı öğreneyim. Kitap olur, Youtube olur, makale olur vs. Kaynak önerilerinize açığım. Ve nasıl başlamalıyım?

Okuduğum bölüm iktisat. Mezun olduktan sonra ticarete ve borsaya girmek istiyorum. Mezun olmama da bir yıl kaldı. Ben de bu işleri öğrenme vaktinin geldiğini düşündüm. Belki ticarete daha ileri bir zamanda girerim. En azından borsayı öğreneyim. Kitap olur, Youtube olur, makale olur vs. Kaynak önerilerinize açığım. Ve nasıl başlamalıyım?
Maddi durumun çok kötü değilse birkaç bin lirayla kaybetme riskini göze alıp borsaya balıklama girebilirsin. İçerde az da olsa paran olunca takip edip araştırası geliyor insanın, zamanla birşeyler öğrenirsin 😅

Dikkat etmen gereken şey paranın sıfırlanma riskini dahi göze alman ve ona göre az ve üzmeyecek bir parayla denemen. Amaç kazanmak değil öğrenmek olmalı yani. Yatırım tavsiyesi değil tabii ki onu da ekleyim.

10 bin lira koy, başla. Kaybetmeyi göze al. 1 sene içinde 20-30 yapabilirsen devam et ekle.

Midas akademi herşeyi anlatıyor. bende borsaya girmeden önce aşağıdaki playlisti izledim ve gayet yeterli oldu. 19 videoda her bilgiyi içeriyor içerisinde.

Geri