Bütçe?Selamün Aleykum 2 Ka oyun için hazır sistem önerebilir misiniz ben biraz baktım 7800 XT ve 4070 süper vardı ama hangi siteden hangi sistemi alacağıma karar veremedim.
30 bin ile 50 bin arası açık bir bütçem var bütçe fazla oldukça illa 50 bin lık de almak istemiyorum 2 Ka da bana FPSve hikaye oyunlarını yüksek ayarda oynatsın yeterBütçe?
F/P yaniBütçe?
Sadece kasa değilmi?30 bin ile 50 bin arası açık bir bütçem var bütçe fazla oldukça illa 50 bin lık de almak istemiyorum 2 Ka da bana FPSve hikaye oyunlarını yüksek ayarda oynatsın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
F/P yani
Evet sadece kasa ben bı bakıyım dedim sistemlere 7800 XT 32 bin civarı 4070 süper 42 civarıSadece kasa değilmi?
İki ekran kartıylada 2k oynarsın farkedermi senin için hocamEvet sadece kasa ben bı bakıyım dedim sistemlere 7800 XT 32 bin civarı 4070 süper 42 civarı
Çok kötü, 35000'e ddr5 7500f rx 7800xt bulunurken rezalet bir fiyat.AMD R5 5600 - RX 6800 16GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RX 6800 16GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
link bırakırmısınız hocamÇok kötü, 35000'e ddr5 7500f rx 7800xt bulunurken rezalet bir fiyat.
link bırakırmısınız hocam
Hikaye oyunları oynuyorsunuz anladığım kadarıyla, ben şahsen 4070 kullanıyorum ve gayet memnunum. Bütçenizin 50000'e kadar çıktığını belirtmişsiniz, bence bu bütçe için 4070 super tercih edilmeli. Günümüz oyunlarını biliyorsunuz, çok kötü optimize ediliyorlar ve dlss/fsr gibi upscale teknolojileri olmadan çok kötü performans sunuyorlar. Bu açıdan baktığımızda dlss yapay zeka destekli olduğu için fsr'a göre kat kat daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. Üstelik dlss 3 çıkalı uzun zaman olmasına rağmen AMD fsr3'ü uzun zamandır yalnızca 3-5 oyunda native olarak kullanabildi, birçok oyunda mod kurmadan AMD frame generation kullanılamıyor maalesef. Nvidia aldığınızda ise hem birçok oyunda dlss/frame generation desteği bulunuyor hemde AMD'nin frame generation modlarını kullanabiliyorsunuz.Selamün Aleykum 2 Ka oyun için hazır sistem önerebilir misiniz ben biraz baktım 7800 XT ve 4070 süper vardı ama hangi siteden hangi sistemi alacağıma karar veremedim.
O zaman bu sistemi alıyımı sizce Ram 32 yapıp 16-16 https://www.gaming.gen.tr/urun/3529...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Hikaye oyunları oynuyorsunuz anladığım kadarıyla, ben şahsen 4070 kullanıyorum ve gayet memnunum. Bütçenizin 50000'e kadar çıktığını belirtmişsiniz, bence bu bütçe için 4070 super tercih edilmeli. Günümüz oyunlarını biliyorsunuz, çok kötü optimize ediliyorlar ve dlss/fsr gibi upscale teknolojileri olmadan çok kötü performans sunuyorlar. Bu açıdan baktığımızda dlss yapay zeka destekli olduğu için fsr'a göre kat kat daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. Üstelik dlss 3 çıkalı uzun zaman olmasına rağmen AMD fsr3'ü uzun zamandır yalnızca 3-5 oyunda native olarak kullanabildi, birçok oyunda mod kurmadan AMD frame generation kullanılamıyor maalesef. Nvidia aldığınızda ise hem birçok oyunda dlss/frame generation desteği bulunuyor hemde AMD'nin frame generation modlarını kullanabiliyorsunuz.
Pardon yanlış link oldu link bu https://www.gaming.gen.tr/urun/4138...-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/O zaman bu sistemi alıyımı sizce Ram 32 yapıp 16-16 https://www.gaming.gen.tr/urun/3529...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Güzel görünüyor, anakartı b650m-k yapmanızı isteyeceğim çünkü a620 anakart modelleri 65w'a kadar işlemci destekliyor, ileride işlemci yükselteceğiniz zaman sorun yaşamanızı istemem. Birde güç kaynağının 750w olması açısından VENTO VG07F yapabilirsiniz, mevcut sistemde 600w var ve sorun olacağını sanmıyorum ancak nvidia sitesinde 650w öneriyor bu kart için ve ileride yükseltme için yine uygun olması açısından önemli bir seçim bence, bütçenizi aşmıyor çünkü bu yükseltmeleri yaptığınızda. İşlemci için düzgün bir kule tipi bir soğutma yada 240mm sıvı soğutma yeterli olacaktır, 7500f fazla ısınan bir işlemci değil zaten. Ancak stok soğutucu kullanılmamalı, wraith stealth denen malum stok fan işlemciyi soğutmak yerine resmen ısıtıyor, amd'nin tek kabul edilebilir stok fanı wraith prism modeli ancak o da maalesef r7 ve r9 ile geliyor.Pardon yanlış link oldu link bu https://www.gaming.gen.tr/urun/4138...-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/