FPS yükleyebiliyor musunuz? Yada RAM yükleyebiliyor musunuz programlarla falan? O zaman hayır.benim laptop monitörümde 60 ve 144hz var. ben örn 90hz eklemek istiyorum. Zararı olurmu olmazsada hangi programla yapmalıyım.
Link mümkünse atabilirmisiniz ?
O nasıl olucak hocambenim laptop monitörümde 60 ve 144hz var. ben örn 90hz eklemek istiyorum. Zararı olurmu olmazsada hangi programla yapmalıyım.
Ram yükseltme linki varda hz zor bulunurbenim laptop monitörümde 60 ve 144hz var. ben örn 90hz eklemek istiyorum. Zararı olurmu olmazsada hangi programla yapmalıyım.
monitöre hz nasıl ekleme yapıcaksınız acaba
Mevcut monitörünün desteklediği en yüksek hz bellidir benim bildiğim parça ekleyerek yada programdan yapamıyorsun iyi niyetle bakmak gerekirse ya arkadaşın seni dolandırıyor ya da link üzerinden bilgilerine ulaşmaya çalışıyor veya en son çözüm sen kendini ifade etmekte zorlanıyorsun.link derken programın linki yani doğru linkten indirmek istiyorum ben bir arkadaşa yapmıştın overclock deniyor ama ben ikisinin arasında bir hz oluşturmak istiyorum.
overclock diye bir şey var ama overclock dediğin şey örneğin 144 hz ise 160 hz yapmana yarar 90 hz de yapabilirsin ama gereksiz olur seç 144 hz rahatına bak neden böyle bir şey istiyosun kilink derken programın linki yani doğru linkten indirmek istiyorum ben bir arkadaşa yapmıştın overclock deniyor ama ben ikisinin arasında bir hz oluşturmak istiyorum.
yok hocam var böyle bir şey CRU denen program ile yapılıyor ama max 30 hz eklersin o da çok fark etmezMevcut monitörünün desteklediği en yüksek hz bellidir benim bildiğim parça ekleyerek yada programdan yapamıyorsun iyi niyetle bakmak gerekirse ya arkadaşın seni dolandırıyor ya da link üzerinden bilgilerine ulaşmaya çalışıyor veya en son çözüm sen kendini ifade etmekte zorlanıyorsun.
Bu konunun yorumları ilgimi çekmeye başladıRam yükseltme linki varda hz zor bulunur
laptop olduğu için yüksek fps olunca özellikle grafik oyunlarında ısınıyoroverclock diye bir şey var ama overclock dediğin şey örneğin 144 hz ise 160 hz yapmana yarar 90 hz de yapabilirsin ama gereksiz olur seç 144 hz rahatına bak neden böyle bir şey istiyosun ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam var böyle bir şey CRU denen program ile yapılıyor ama max 30 hz eklersin o da çok fark etmez
hocam yanlış anladınız galiba arkadaşıma yaptırdım ben o bana yaptırmadı ben ona bir programla yaptırmıştım CRU ileMevcut monitörünün desteklediği en yüksek hz bellidir benim bildiğim parça ekleyerek yada programdan yapamıyorsun iyi niyetle bakmak gerekirse ya arkadaşın seni dolandırıyor ya da link üzerinden bilgilerine ulaşmaya çalışıyor veya en son çözüm sen kendini ifade etmekte zorlanıyorsun.
Bilmiyordum şaşırdım 240 hz kullanan biri için 30hz daha eklesen bence çok fark eder.overclock diye bir şey var ama overclock dediğin şey örneğin 144 hz ise 160 hz yapmana yarar 90 hz de yapabilirsin ama gereksiz olur seç 144 hz rahatına bak neden böyle bir şey istiyosun ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam var böyle bir şey CRU denen program ile yapılıyor ama max 30 hz eklersin o da çok fark etmez