Neler Yeni

AMD ekran kartı driver sorunu

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Birkaç gündür durduk yere siyah ekran yiyodum yeniden başlatınca vs bir süre sonra düzeliyordu bugünde aynısı oldu ve driver kendi kendine silinmiş. Bende DDU ile temiz kurulum yaptım fakat tam çözüm oldu mu bilmiyorum. Başına gelen var mı klasik AMD mi yoksa sıkıntı bende mi?

Shourd

80+ Silver
Birkaç gündür durduk yere siyah ekran yiyodum yeniden başlatınca vs bir süre sonra düzeliyordu bugünde aynısı oldu ve driver kendi kendine silinmiş. Bende DDU ile temiz kurulum yaptım fakat tam çözüm oldu mu bilmiyorum. Başına gelen var mı klasik AMD mi yoksa sıkıntı bende mi?
klasik amd fln değil rx 5500xtlerde bu tür şeyler olabiliyor kronik gibi düşünebilirsiniz çok sorun olmaz herkesin başına gelebilir abartmayın

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klasik amd fln değil rx 5500xtlerde bu tür şeyler olabiliyor kronik gibi düşünebilirsiniz çok sorun olmaz herkesin başına gelebilir abartmayın
Bugün yine başıma geldi ve şuan yine sıfır kurulum yapıyorum. Klasik AMD gibi geliyor oyunun ortasında kendiliğinden driver siliyor ve kendini yeniden başlatıyor. Bunun başka nasıl bir açıklaması var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır kurulum dışında ekstra bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Ömür
Bugün yine başıma geldi ve şuan yine sıfır kurulum yapıyorum. Klasik AMD gibi geliyor oyunun ortasında kendiliğinden driver siliyor ve kendini yeniden başlatıyor. Bunun başka nasıl bir açıklaması var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır kurulum dışında ekstra bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Psu un nedir kabloyu tam oturttuğundan eminmisin tam takılı olması lazım

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Psu un nedir kabloyu tam oturttuğundan eminmisin tam takılı olması lazım
Hocam kaç aydır sorunsuz kullanıyorum kontrol edince fiziksel bir şey de görünmüyor her şey olması gerektiği gibi.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

Ceasar123

80+ Silver
klasik amd fln değil
AMD dediğimiz firma yazılım sorunları ile meşhur.
Nereye klasik amd değil?
Yazılım tarafında iyileşiyorlar, bu sorunlar azalıyordur ona bişey demem.
Ancak geçmişten beri AMD yazılım, driver sorunları ile sorunlu bunu niye itiraz ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
hocam klasık amd fln deil 5000 serisinde sorunlar var zaten 6000 ve 7000 serisinde sorunlar yok ben şuan 6600 kulllanıyom son sürüm driver var hiç sıkıntı yok miss gibi performans

sürücüyü bi tık eski modele güncellemeyi dene

Ceasar123

80+ Silver
Hocam sorun basit. Ekran kartınız AMD olduğu için.
Daha eski sürücülere gidebiliyorsanız gidin.
Yada oturup düzgün sürücü gelmesini bekleyebilirsiniz.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Nereye klasik amd değil?
Ancak geçmişten beri AMD yazılım, driver sorunları ile sorunlu bunu niye itiraz ediyorsun.
Marka takıntılığı. Aynı takıntılık yok diye diye 4 senedir bu kartı kullanıyorum ama son zamanlarda çok can sıkıyor. Nvidia zamanı çoktan geldi yakın zamanda kurtulmayı umuyorum. Bu kartın daha üstüne bir nvidia öneriniz var mı? Sistem yazıyor imza da hangi kart uygun olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
Nereye klasik amd değil?
hocam bitti artık o sorunlar 5000 serisinde kaldı ve artık 6000 ve 7000 serisinde mesela 100 karttan 3 tane sinde veya 4 tanesinde çıkıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,647
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom