Neler Yeni

Steelseries Arctis 3 Mikrofon Çalışmama Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
Merhaba mikrofonumu bir türlü çalıştaramadım. Ne yapabilirim. Yardımcı olur musunuz. Ayarlar Böyle.

1722185645016.png
1722185615278.png
1722185578263.png

xTURANN

80+ Silver
Ek ayara gerek yok. Resetle. Mic içine gömülebilir bir modelse çıkart, ses kaydedicisi ile test et. Çalışıyor mu çalışmıyor mu. Eğer çalışmıyorsa kulaklığın üzerinden mic butonu varsa ona basmış olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek ayara gerek yok. Resetle. Mic içine gömülebilir bir modelse çıkart, ses kaydedicisi ile test et. Çalışıyor mu çalışmıyor mu. Eğer çalışmıyorsa kulaklığın üzerinden mic butonu varsa ona basmış olabilirsin.
Hocam mikrofon açık sanırım, ışık yanıyor. Çıkarttım. Ses kaydedici ile deniyorum ama sesim gitmiyor, discordda gitmiyor. İlk defa masaüstü kulaklık kullanıyorum.

xTURANN

80+ Silver
Hocam mikrofon açık sanırım, ışık yanıyor. Çıkarttım. Ses kaydedici ile deniyorum ama sesim gitmiyor, discordda gitmiyor. İlk defa masaüstü kulaklık kullanıyorum.
Sanırım ışık yanmaması gerekli. Kulaklığın arkasında mikrofon logosu olan bir buton varsa basıp dener misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.

Veviel

80+
Hocam ses geliyor ama bu seferde çok robatik geliyor. Sesim anlaşılmıyorç

Alıntıyı görüntüle
presetten flat kısmını deep voice'a alıp pembe kısmı 5 dbye alip test eder misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyetten giriş aygıtı steelseries olan varsa onu seçmen gerekiyor gürültü azaltma vs. için normal mikrofonu seçersen oyunlarda veya discordda sesini normal mikrofondan alır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
presetten flat kısmını deep voice'a alıp pembe kısmı 5 dbye alip test eder misin

ayriyetten giriş aygıtı steelseries olan varsa onu seçmen gerekiyor gürültü azaltma vs. için normal mikrofonu seçersen oyunlarda veya discordda sesini normal mikrofondan alır
1722186892848.png

Youtubeden video izledim bir kaç kişi böyle yapmış sorun halen bende devam ediyor.

1722186942989.png

Hocam ilk baştakini seçtim, diğerlerini denedim aynı sorun devam ediyor. Acaba bozukluk mu var. Kulaklıkta

Veviel

80+
Alıntıyı görüntüle

Youtubeden video izledim bir kaç kişi böyle yapmış sorun halen bende devam ediyor.

Alıntıyı görüntüle

Hocam ilk baştakini seçtim, diğerlerini denedim aynı sorun devam ediyor. Acaba bozukluk mu var. Kulaklıkta
kulaklıkta bi sıkıntıda olabilir belki ses driverları bozulmuştur veya bu illet steelseries uygulamasındanda olabilir uygulamayı kurmadan önce sorun var mıydı

bir de hocam çıkış aygıtını arctis nova 3 seçer misiniz belki ses aux kanalına gelmiyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
kulaklıkta bi sıkıntıda olabilir belki ses driverları bozulmuştur veya bu illet steelseries uygulamasındanda olabilir uygulamayı kurmadan önce sorun var mıydı
Hocam ilk başta kulaklığı denemek için. Bilgisayarda ki ön kısımdan ki usb ye taktık. Gayet güzel kulaklıktan ses geliyor. Sonra arka kısma taktık. Ses hiç gelmiyordu. Sadece kasanın ön usbsinde çalışıyordu. Uygulamayı sildim. Reset attım tekrardan yükledim. Şuanda arka ki usbden ses geliyor. Önden gelmiyor. Normal mi bilmiyorum. Daha önce kulaklık kullanmadım hiç

Mikrofonu yeni deniyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,175
Üyeler
159,116
Son üye
Dogukan2035
Top Bottom