bu ürünü almayı düşünüyorum normalde amazondan alacaktım fakat hepsiburadada kuponum var orijinal midir acaba?
yorumların çoğu 1 yıldız ama ortalaması 4.5 yıldız bence almabu ürünü almayı düşünüyorum normalde amazondan alacaktım fakat hepsiburadada kuponum var orijinal midir acaba?
bi yüz yıkama jeli bulamadım gitti ya ne alacağımı şaşırdımyorumların çoğu 1 yıldız ama ortalaması 4.5 yıldız bence alma
satısıcı hepsiburada ama cok 1 yıldız var nedense11k kişi almış bence orjinaldir
Ürünü hb satıyor orijinal olmama ihtimali yok. 1 yıldızı vermelerinin sebebi de ürüne bağlı satıcıya değil. Eğer işe yarıyorsa alabilirsiniz.bu ürünü almayı düşünüyorum normalde amazondan alacaktım fakat hepsiburadada kuponum var orijinal midir acaba?
valla hocam yüz yıkama jelinin çok bir çakmalığı olacağını düşünmüyorum üstelik satıcı da hepsiburada belki ürün kötüdürbi yüz yıkama jeli bulamadım gitti ya ne alacağımı şaşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
satısıcı hepsiburada ama cok 1 yıldız var nedense
o markayada cok yanasmıyorum hocam yaziaja yüz temizleme jeli var bende . gayet güzel
yarıyor ancak 1 yıldızlar korkuttu birazÜrünü hb satıyor orijinal olmama ihtimali yok. 1 yıldızı vermelerinin sebebi de ürüne bağlı satıcıya değil. Eğer işe yarıyorsa alabilirsiniz.
var kral her şeyin çakması var bevalla hocam yüz yıkama jelinin çok bir çakmalığı olacağını düşünmüyorum üstelik satıcı da hepsiburada belki ürün kötüdür
alacaksanız cilt tipinize göre alın bu yağlı yüz için mesela ona dikkat etmeniz lazım yoksa çok etkili olmuyoro markayada cok yanasmıyorum hocam ya
yarıyor ancak 1 yıldızlar korkuttu biraz
var kral her şeyin çakması var be
cildim yağlı.karma hocam. sizin öneriniz varsa dinlemek isterimalacaksanız cilt tipinize göre alın bu yağlı yüz için mesela ona dikkat etmeniz lazım yoksa çok etkili olmuyor
çok anlamıyorum ben bu işlerden maalesefcildim yağlı.karma hocam. sizin öneriniz varsa dinlemek isterim
hb de satılıyor diye orjinal olmama ihtimali yok mu? gülelim bariÜrünü hb satıyor orijinal olmama ihtimali yok. 1 yıldızı vermelerinin sebebi de ürüne bağlı satıcıya değil. Eğer işe yarıyorsa alabilirsiniz.